No czyli dochodzimy do wniosku że nie tyle gadżety co funkcjonalność. Większa klapa (kombi czy lift) i powinna Giulia wrócić do życia. A że tego pewnie nie zrobią bo nas nie czytają to pewnie Giulia zniknie za rok-dwa.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wielka szkoda, ze nie zrobili liftbacka, a samo auto nie jest o 8-10 cm dłuższe. Wtedy sprawdziłoby się jako rodzinne.
No czyli dochodzimy do wniosku że nie tyle gadżety co funkcjonalność. Większa klapa (kombi czy lift) i powinna Giulia wrócić do życia. A że tego pewnie nie zrobią bo nas nie czytają to pewnie Giulia zniknie za rok-dwa.
Co cię obhodzi czym worzem świniaki na targ. Głosuje na Jarka to mniem stać na Alfę.A po co? Janusze wożący pralki czy lodówki z mediamarktu albo worki ziemniaków od szwagra ze wsi, bo tak taniej i tak nie kupią Alfy, tylko skodę.
A po co? Janusze wożący pralki czy lodówki z mediamarktu albo worki ziemniaków od szwagra ze wsi, bo tak taniej i tak nie kupią Alfy, tylko skodę.
Jak ktoś potrzebuje samochód z przestrzenią bagażową, to jest Stelvio od tego.
Wysłane z mojego XQ-AT51 przy użyciu Tapatalka
Ja tego nie napisałem. Przeczytaj jeszcze raz - powoli.
A jeśli chcesz kombi i to jest Twój cel, to kup po prostu kombi i tyle.
Każdy sportwagon to kombi, ale nie każde kombi to sportwagonTeraz wielu osobom brakuje kombi w alfach, a jeszcze chwilę temu się dąsali, jak ktoś napisał KOMBI zamiast SPORTWAGON.
Alfiści
Jak ktoś potrzebuje samochód z przestrzenią bagażową, to jest Stelvio od tego.
Chodziło o to co może Giulę uratować (czy wspomóc jej sprzedaż)Jak ktoś potrzebuje samochód z przestrzenią bagażową, to jest Stelvio od tego.
Jest szansa, że są na świecie Janusze-alfiści, nie?A po co? Janusze wożący pralki czy lodówki z mediamarktu albo worki ziemniaków od szwagra ze wsi, bo tak taniej i tak nie kupią Alfy, tylko skodę.
Jak sie rozgladnie człowiek przez chwile, to dojdzie do wniosku, że dawno nie widział tylu alf na drodze, a najtańsze nie są. Wybaczcie, ale myślę, że dewagacje o nieopłacalności tego biznesu i słabej przyszłości marki można wsadzić między bajki. Z własnego podwórka, znajomy ktory całe zycie jezdzil vagiem, miesiąc temu kupił stelvio, twierdzi, że to był najlepszy wybór jakiego ostatnio dokonał.
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
To, że wycinają wersję silnikowe i zostawiają jedną wersję benzynową i Diesla to też nie wynik kiepskiej sprzedaży?
Czy wy też nie macie wrażenia, że w miare spoko sprzedaż alfy przez ostatnie 2-3 lata była spowodowana brakami dostepnosci u innych marek i w miare okay cen?
Czy wy też nie macie wrażenia, że w miare spoko sprzedaż alfy przez ostatnie 2-3 lata była spowodowana brakami dostepnosci u innych marek i w miare okay cena?