... ale można lekko zmodyfikować inny cytat filmowy, taki hit: "... no cham się uprze i mu daj DPFa!"
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
... ale można lekko zmodyfikować inny cytat filmowy, taki hit: "... no cham się uprze i mu daj DPFa!"
W dodatku jest księdzem"przecież matka siedzi z tyłu..."!
ale dlaczego maja mnie karac za cos o czym nie wiem??
Może jestem przewrażliwiony, jednak uważam, że otwarte pisanie na forum KTO KOMU wyciął, KTO to jeszcze ma, jest troszeczkę lekkomyślne... Owszem, nikt za to do mamra nie pójdzie, jednak, taki DIAGNOSTA (i łatwo go już namierzyć) może mieć już przekichane w dobrym interesie stacji kontroli pojazdów! Pamiętajcie, że pod osłoną demokracji oni coraz bardziej inwigilują społeczeństwo, szukają punktów zaczepienia. Taki diagnosta postawiony pod ścianą może śpiewać już dużo ciekawsze historie...
I przez takie sytuacje nikt nikomu nie podbije kwitu, bo może za rogiem czai się już kontrola...
Można w pewnych kwestiach rozmawiać hipotetycznie, ale może jestem przewrażliwiony...
Wyjdzie pan w szkle i powie: "już nikt przez tego pana DPFa nie straci..." No!![]()
Podobno dla tych z wycietym DPF Niemcy juz na nowo uruchomili KL Dachau
Nie jest to wcale takie głupie, podejrzewam, że na większości forów takie informacje się przewijają, a warto przypomnieć, że w budżecie państwa są zapisane wpływy z mandatów, dodatkowo takimi informacjami mogą być zainteresowani zarówno producenci DPF-ów, jak i warsztaty, które ewentualnie będą miały dodatkową robotęMoże jestem przewrażliwiony, jednak uważam, że otwarte pisanie na forum KTO KOMU wyciął, KTO to jeszcze ma, jest troszeczkę lekkomyślne... Owszem, nikt za to do mamra nie pójdzie, jednak, taki DIAGNOSTA (i łatwo go już namierzyć) może mieć już przekichane w dobrym interesie stacji kontroli pojazdów! Pamiętajcie, że pod osłoną demokracji oni coraz bardziej inwigilują społeczeństwo, szukają punktów zaczepienia. Taki diagnosta postawiony pod ścianą może śpiewać już dużo ciekawsze historie...
I przez takie sytuacje nikt nikomu nie podbije kwitu, bo może za rogiem czai się już kontrola...
Można w pewnych kwestiach rozmawiać hipotetycznie, ale może jestem przewrażliwiony...
Wyjdzie pan w szkle i powie: "już nikt przez tego pana DPFa nie straci..." No!![]()
Może to być przyczynkiem do wzmożenia kontroli, zarówno na drogach, jak i tych w stacjach diagnostyczny, jak i samych stacji - czytaj diagnostów, a ta presja przełoży się na skrupulatność badań.
Anka nie z dpfem tylkko z PDFem![]()
Jeśli puszka została to będą ją opukiwać - stary paten kolejarzy![]()