J
janio
Guest
chciałbym wiedzieć jak sprawdzą obecność dpf-u, jeśli pozostawi się puszkę.. normy zadymienia, jak pokazał test w Auto Moto, nie są przekroczone..
Za pomocą programu diagnostycznego.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
chciałbym wiedzieć jak sprawdzą obecność dpf-u, jeśli pozostawi się puszkę.. normy zadymienia, jak pokazał test w Auto Moto, nie są przekroczone..
Za pomocą programu diagnostycznego.
A, dlaczego każdy? - widziałeś wyposażenie busów diagnostycznych Policji? Przecież nie każdy "patrol" jest wyposażony w wideo rejestrator, czy to znaczy, że nie ma kto mierzyć prędkości?każdy patrol obowiązkowo wyposażony w interfejs
A, dlaczego każdy? - widziałeś wyposażenie busów diagnostycznych Policji? Przecież nie każdy "patrol" jest wyposażony w wideo rejestrator, czy to znaczy, że nie ma kto mierzyć prędkości?
Nie wiem, nawet jeśli tylko jeden dziennie, to jaka to dla Ciebie pociecha, jeśli, czego Ci oczywiście nie życzę, będziesz tym jednym, ergo będziesz wiedział, że może Cię to spotkać? Nie napisałem przecież, że będą się zajmować wyłącznie tymile jest tych busów na całą PL?.. ile mogą sprawdzić aut w ciągu jednego dnia?..
Nie wiem, nawet jeśli tylko jeden dziennie, to jaka to dla Ciebie pociecha, jeśli, czego Ci oczywiście nie życzę, będziesz tym jednym, ergo będziesz wiedział, że może Cię to spotkać? Nie napisałem przecież, że będą się zajmować wyłącznie tymPrzypominam, że odpowiedziałem jedynie na Twoje pytanie, że jest to możliwe, o czym mój kumpel przekonał się w dojczlandii, ale może tylko dlatego, że jechał Mesiem i akurat do Mesia mieli program
![]()
Dokładnie, dlatego miliony ludzi płacą ten "podatek od złudzeń"pociecha taka, że wygrana w totka też jest ponoć możliwa..
Przecież nikt tu nikogo nie straszy, przynajmniej ja niczego takiego nie zauważyłem.dlatego wg mnie bez sensu straszyć przed wycinaniem dpf-a
Sposób myślenia pt.: "Dlaczego akurat mnie, miałoby to spotkać"jeśli dookoła jest dużo innych, bardziej prawdopodobnych, ew. problemów i konsekwencji..
chyba kupię sobie emblemat 2.2 JTS i będę go na magnesie montował przejeżdżając przez Szwablandię![]()
Z wydechem, to jeszcze dałoby radę, mógłby przypiąć 1,9 JTS, ale z "gangiem" to chyba nic się jednak zrobić nie daA masz dwie rurki z tyłu ?
jasne że mamA masz dwie rurki z tyłu ?
ale przynajmniej jadąc za mną nie mieliby pretekstuZ wydechem, to jeszcze dałoby radę, mógłby przypiąć 1,9 JTS, ale z "gangiem" to chyba nic się jednak zrobić nie da
A masz dwie rurki z tyłu ?
Trafisz jeszcze na jakiegoś pulicaja - alfistę i będzie wtopa z wydechem. Pomijając już fakt, że musieliby być głusi![]()
Z wydechem, to jeszcze dałoby radę, mógłby przypiąć 1,9 JTS, ale z "gangiem" to chyba nic się jednak zrobić nie da![]()
Puści nagranie z kaseciaka...
Czy orientujecie się/macie świeże informacje/opinie/zdanie/widzę nt. tego jak wygląda obecnie sytuacja w przypadku podróży przez Niemcy, Austrię, Czechy, Holandię z wyciętym DPF, w przypadku kontroli drogowej?
Planuję dłuższy wyjazd, ale czytając ten wątek (oraz na innych forach), niestety zacząłem rozważać podróż innym autem, ponieważ kwoty mandatów i konsekwencje porażają...