Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy jest jakaś różnica między świecami NGK IKR9F8 i NGK IKR9J8?
Przeprosiłeś się z Dukiewiczem ? Niektóre smary są fajne, tyle że przestają działać po 200 km lub jak piszesz wizycie na myjniCzy ktoś wie czym niektóre ASO smarują prowadnice zacisków hamulcowych?
Wcześniej mi Twardowski psiknął czymś niebieskim i to było do bani. A wczoraj Dukiewicz czymś złotym (pewnie coś z miedzią) i to jest zajebiste! Chętnie bym sobie sam aplikował, jak to się wymyje na myjni.
W sklepach moto jest wiele smarów do zacisków, przeglądałem, ale nie wiem który jest ok. Czy pastę da się zaaplikować bez zdejmowania koła? Czy tylko spray? Czy ATE Plastilube jest taki miedziany w kolorze?
Smar się aplikuje przy wymianie klocków na oczyszczoną wcześniej prowadnicę i nie ma potrzeby ponownej aplikacji w w późniejszym okresie eksploatacyjnym.Czy ktoś wie czym niektóre ASO smarują prowadnice zacisków hamulcowych?
Przeprosiłeś się z Dukiewiczem ? Niektóre smary są fajne, tyle że przestają działać po 200 km lub jak piszesz wizycie na myjni![]()
Smar się aplikuje przy wymianie klocków na oczyszczoną wcześniej prowadnicę i nie ma potrzeby ponownej aplikacji w w późniejszym okresie eksploatacyjnym.
1 - naprawili nieświecący xenon, przetwornica do wymiany.
A jakie to niby wymienne przetwornice występują w Julce, skoro palniki D1S stanowią nierozbieralny komplet żarnik+przetwornica?
mylisz pojęcia. W D1S palnik jest zintegrowany z zapłonnikiem a nie przetwornicą. Przetwornica to zawsze osobny elementA jakie to niby wymienne przetwornice występują w Julce, skoro palniki D1S stanowią nierozbieralny komplet żarnik+przetwornica?
Ale mój ma poniżej 10tyś![]()