To może od razu poproszę o wymianę auta a najlepiej niech w ramach rekompensaty dadzą mi giulie...
Dzięki za taką pomoc.
A jakiej oczekujesz jak madz auto na gwarancji? To jest jedtna i najlepsza rada
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To może od razu poproszę o wymianę auta a najlepiej niech w ramach rekompensaty dadzą mi giulie...
Dzięki za taką pomoc.
Z całym szacunkiem ale taką odpowiedzią możesz skwitować większość pytań dot ewentualnych usterek jakie pojawiły się na tym forum.
"Panowie nie działa mi to... Albo zaświeciła się kontrolka "...
Odpowiedź: oddaj auto do Aso. Oddaj auto do mechanika
To żadna pomoc.
Zadałem pytanie z nadzieją że ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem i podzieli się wiedzą czy to normalne, minie czy coś poważnego.
Napisałem też że byłem w aso z pytaniem.
Sęk w tym, że nie jestem przekonany. Nie wiem czy to usterka czy elementy docierania się podzespołów. Wolałbym się upewnić zanim zacznę szaleć w Aso.
To jest mój pierwszy nowy samochód i nie wiem jak się zachowują na dotarciu.
Nie mogę z każdą pierdółką latać to Aso bo przestaną traktować cie poważnie
Z całym szacunkiem ale taką odpowiedzią możesz skwitować większość pytań dot ewentualnych usterek jakie pojawiły się na tym forum.
"Panowie nie działa mi to... Albo zaświeciła się kontrolka "...
Odpowiedź: oddaj auto do Aso. Oddaj auto do mechanika
To żadna pomoc.
Zadałem pytanie z nadzieją że ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem i podzieli się wiedzą czy to normalne, minie czy coś poważnego.
Napisałem też że byłem w aso z pytaniem.
Wg mnie źle wyregulowane cięgna (albo skrzywione) zewnętrznego mechanizmu zmiany biegów - co to za ASO co kazało ci z tym jeździć - zniszczysz skrzynię, bo to tak jakbyś chciał przełączać biegi bez sprzegła.....Mianowicie podczas jazdy na parzystych biegach czyli na 2,4,6 wydobywa się taki metaliczny dźwięk, chrobotanie . Taki dwugłos.
Wydaje mi się to dotyczy to elementów skrzyni biegów. Na pozostałych biegach jest ok. Po wysprzegleniu też jest cisza. Dodatkowo wczoraj zauważyłem, że ten dźwięk cichnie jak poruszam lewarkiem zmiany biegów. Jak próbuje delikatnie przesunąć go do swojej nogi
....
Panowie nie moge znaleźć. Service coupon expired w julce. Czy mozna to jakos recznie usunac czy przez obd jakims programem tylko? Juz po gwaranvji dodam 2 lata.

Nie, ale już dwa razy się przyciąłitaliano_83..dach Ci nie świszcze przy > 140..???