Monika Skwa
Nowy
wielkimi krokami zbliża się moment wymiany klocków (pierwszy w moim i mojego auta życiu
) i tu moje pytanie jakiej firmy hamulce do Julki polecacie najbardziej 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Załóz fabryczne w ASO i nie będziesz mieć problemów
Czy ktoś w Mito miał problem ze stukami z kokpitu? Na nierównościach słychać plastikowe stukanie, bardzo szybkie o dużej częstotliwości z okolic centralnych nawiewów.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Tez tak myślałem. Idzie wvjakis sposób nieinwazyjnie to sprawdzić?
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Czy komuś z Was przepalił się kierunkowskaz boczny?
Zauważyłem dziś,że prawy boczny kierunek w mojej Julce nie świeci,czy to nie za wcześnie jak na 2 lata eksploatacji?
Dodam,że komputer nic nie sygnalizuje.
Pewnie nie, choć i w ASO może się zdarzyć tarcza z biciem lub lenistwo mechanika, który nie oczyści piasty.Załóz fabryczne w ASO i nie będziesz mieć problemów
Swoje przypomnienia zmożesz sobie darować. Hamulce to nie są pierdoły - jak to nazwałeś - od nich zależy bezpieczeństwo. Koleżanka nie będzie tego robić sama, więc patrząc na to praktycznie kupno dedykowanych fabrycznych klocków jest rozwiązaniem o wiele lepszym niż poszukiwanie zamienników - jeśli się nie zna na tym do końca. Czy to zrobi ASO czy nie to już inna sprawa - jeśli to nowe auto i jest na gwarancji to ASO jest jak najbardziej wskazane....
Kolejna Twoja odpowiedź promująca ASO z każdą pierdołą. A ja przypominam Ci po raz kolejny - to forum tematyczne/techniczne.
Nie przystoi moderatorowi odsyłanie z wszystkim do ASO.
Jeśli jesteś tu tylko, by pilnować porządku, to rady "jedź do ASO" traktuję jako nabijanie licznika.
.....
Nie ma to jak kreatywna matematyka: 1200-500=700pln! Cena w przypadku klocków i tarcz hamulcowych idzie w parze z jakoscią....
Oryginalne tarcze pluus klocki w ASO do MiTo MA TB 135KM, to wydatek ok 1200pln. Ja kupiłem komplet za blisko 500pln TRW.
Z wymianą różnica blisko 1000pln!...
Nie ma to jak kreatywna matematyka: 1200-500=700pln!
Cena w przypadku klocków i tarcz hamulcowych idzie w parze z jakoscią
Czy komuś z Was przepalił się kierunkowskaz boczny?
Zauważyłem dziś,że prawy boczny kierunek w mojej Julce nie świeci,czy to nie za wcześnie jak na 2 lata eksploatacji?
Dodam,że komputer nic nie sygnalizuje.