radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
A widzisz, jednak Motul
. I cały zestaw staje się sensowny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A widzisz, jednak Motul . I cały zestaw staje się sensowny.
A olej ten spełnia FIAT 9.55535-S2?Jedna zmiana:
Zdecydowałem się jednak na olej MOTUL'a x-clean C3 8100 5W40
Tak:A olej ten spełnia FIAT 9.55535-S2?
Też bym tak chciał...2) Czy istnieje możliwość zaprogramowania lusterek składanych elektr. aby po zamknięciu samochodu z pilota same się składały?
I też mam to samo. Podobno przed liftem było ok, ale coś się zmieniło w BC i teraz alarm z tym nie współpracuje (info nie z serwisu, tylko z salonu, więc... wiadomo). Akurat nie jest to dla mnie bolesny problem, ale koniecznie daj znać, jeśli coś poprawią![...] okazuje się że przy próbie otwarcia samego bagażnika z pilota ( przy zamkniętym samochodzie ) alarm się aktywuje.
Programowo, wraz zamknięciem drzwi składają się lusterkaCzy wymaga to jakiejś ingerencji w elektrykę auta czy programowo?