destikero
Użytkownik
Tak, to jest ta właśnie
Swoją Alfę kupiłem właśnie u tego człowieka w Będzinie
Na podwórku u niego stało kilka innych samochodów - same Alfy 159 i Brery.
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tak, to jest ta właśnie
Jezdziles? Bardzo fajny silnik
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Czołem, co myślicie o tej 159? Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem spoko.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-prywatnie-super-stan-skory-maly-przebieg-ID6BKBA3.html#0dd4cf2207
Cena wydaje się adekwatna do stanu.Witam
A co z tą Alfą jest nie tak?
Potaniała już o 3 tys. ma tam jakąś historię. No fakt, że na te ciężkie czasy dla diesla brak DPF to już spory minus, ale przy tej cenie jest pole do działania. Tylko właśnie cena jak za 2011 trochę podejrzanie niska. Ktoś już może to oglądał?
https://www.olx.pl/oferta/2011-alfa-romeo-159-2-0-jtdm-204km-419nm-CID5-IDyOeac.html
Proszę o pomoc. Czy w oryginalnej wersji Ti (1.75tbi) z 2009 roku występowały czarne lusterka? Bo właściciel sprzedający bezwypadkowe auto ze Szwajcarii zapewnia mnie że tak.
Proszę o pomoc. Czy w oryginalnej wersji Ti (1.75tbi) z 2009 roku występowały czarne lusterka? Bo właściciel sprzedający bezwypadkowe auto ze Szwajcarii zapewnia mnie że tak.
Patrząc na te silniki na otomoto to raczej nie
Daj VIN.
- - - Updated - - -
Co ma do tego silnik?
Yhym. Jeśli ktoś ma daleko do Radomia to polecam albo poprosić kogoś z okolicy żeby rzucił okiem, albo wynająć jakieś autotesto (a wtedy najczęściej sprzedawca traci czas na oględzinyalbo...tak to auto dostało że doszło do lusterek i je uszkodziło???? chłopy, wyobraźni troche...
- - - Updated - - -
ja gościa rozumiem bo skoro mówi że ma auto bezwypadkowe i jest tego pewny a ktoś mu wstawia kit z braku wiedzy że lusterka są nie z tej wersji to też bym się wkur nie lepiej jechać i zobaczyć auto i dopiero wyciągać wnioski???