emilio 166
Nowy
Panowie, jak to w końcu jest z tym REALNYM spalaniem w TI 3.2 JTS Q4??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Patrz wyżej.Panowie, jak to w końcu jest z tym REALNYM spalaniem w TI 3.2 JTS Q4??
Zapytaj właściciela jak długo ma to auto. Być może je kojarzę z aukcji w DK. Poproś o zdjęcie z otwartą maską.Dzieńdoberek (wieczorek?)
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-grzane-fotele-komplet-2-opon-klima-CID5-IDzgnpD.html
Coś ktoś może o tym aucie?
Właśnie jestem w trakcie poszukiwań.
I zastanawia mnie też ile zachodu jest z przełożeniem radia z navi, czy amatorsko da się to ogarnąć?
Pozdrowionka
henieq
Dzieńdoberek (wieczorek?)
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-grzane-fotele-komplet-2-opon-klima-CID5-IDzgnpD.html
Coś ktoś może o tym aucie?
Właśnie jestem w trakcie poszukiwań.
I zastanawia mnie też ile zachodu jest z przełożeniem radia z navi, czy amatorsko da się to ogarnąć?
Pozdrowionka
henieq
Masz nosaZapytaj właściciela jak długo ma to auto. Być może je kojarzę z aukcji w DK.
ZAR93900005025631 Co z tym vinem? Na ogłoszeniu rok 2010 a jak sprawdziłem na brera.com pokazuje datę produkcji 2008
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć więcej o tej 159 q4?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-q4-2-4-jtd-210ps-skora-navi-xenon-serwis-oplacona-ID6BKcbn.html
Niedaleko radmia i ze szwajcarii więc po ostatnim wypadnie do Radomia powinien dać sobie spokój ale podoba mi się ta sztuka
Jeszcze Kraków z napędem na cztery:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-q4-2-4jtdm-209km-3-mce-gwarancji-w-cenie-ID6BPqiA.html
Niestety nie mogę wrzucać linków bo mam za mało postów czy może ktoś podlinkować te oferty?
Czytałem opinie o tym sprzedawcy i zdaje sobie sprawę, że praktycznie każdy sprowadzany samochód jest kręcony ;/
Jedni robią to umiejętnie, drudzy nie bardzoAle odpuszczę ten samochód.
Jak Cię to pocieszy to krajowe też
Powie mi ktoś co tu się odwaliło? O co chodzi z ty licznikiem?