Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Brera miała prawdziwe szczotkowane aluminium. Jedynie lampa sufitowa nie pasuje do zestawu bo jest plastikowa.
[MENTION=60937]menmar1[/MENTION] był robiony dodatkowy przegląd taki jak przy zabranym dowodzie np. po szkodzie.
Daj VIN i każdy z tych wpisów można jeszcze rozwinąć.
[MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] VIN: ZAR93900007266109
ktoś już pytał o tą alfę kilka miesięcy temu. przejrzyj ten wątek może się dokopiesz.
Przeczytaj podpis kolegi z posta powyżej...Na jakiej stronie? Jest ich kilka a ja nie jestem przekonany co do jakości informacji z takich źródeł.
Opłaca się kupić, jeżeli okażę się, że rzeczywiście jest sprawny i zadbany, czy przepłacę?
Oglądałem tą Alfę na żywo jakiś czas temu. Nie mierzyłem lakieru bo od początku byłem nastawiony raczej negatywnie ze względu na kolor, ale chciałem obejrzeć auto w przedziale cenowym koło 30 tys.Cześć, pomożecie z zakupem 159?
Znalazłem coś takiego:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-naviskorapdcespaluserwis-asodoinwestowanagwarvgs-ID6BGIva.html#ecd0e98c81
Cena powyżej średniej, ale mały przebieg, dobre wyposażenie i silnik. Sprawdziłem VIN, przebieg autentyczny, wycinek raportu tutaj -> pasteboard.co/I393VFj.png
Miałem wątpliwości co do tych wpisów z 11.2016, ale sprzedawca ma faktury z tego okresu na rozrząd i inne rzeczy, więc chyba ok.
Przeczytałem wiele stron forum, głównie skoncentrowany na klapach wirowych, 2.0 wybrałem dlatego, bo uznałem, że jest pewność, że kolektor jest poprawiony, (różnie jest w 1.9 + kombinacje handlarzy).
Jest długa dyskusja o tych klapach, cześć osób twierdzi, że są poprawione i ich nie rusza, inni je usuwają mechanicznie, a jeszcze inni programowo, co zrobić przy tym silniku i tym przebiegu?
Opłaca się kupić, jeżeli okażę się, że rzeczywiście jest sprawny i zadbany, czy przepłacę?
Z góry dzięki za odpowiedź.