Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No ale wygląda na to, że faktycznie gorący i żrący płyn hamulcowy tak destrukcyjnie zadziałał na uszczelnienia wysprzęglika .
Płyn się grzał stopniowo od hamulców, a że to płyn i ciepło przewodzi raczej świetnie, to chyba nie musiały te same cząsteczki co dotykały zacisku przelecieć do wysprzęglika. A gorąco na pewno przyspiesza reakcje chemiczne i tak pewnie te uszczelnienia w nim naruszyło.

No oby...
A ten Haldex Niebieski = że teraz życzysz sobie deszczu na każdy trackday ?![]()
Powiem tak, rozmawiałem z gościem w sobotę, miał się odezwać i cicho, znając jegomości z tamtych stron i to ze z dotrzymywanie słowa u nich krucho to się mogę wszystkiego spodziewać. Tak więc jak nabędę to dobrze, a jak nie to i tak będę latał, wydaje mi się że już nauczyłem się tego napędu (od dawna żadnego plenera nie zaliczyłem- co się zdarzało na początku co najmniej raz w ciagu wyjazdu, a odpukać w tym roku ani razu- no poza tym niedogrzanym slikiem)A ten Haldex Niebieski = że teraz życzysz sobie deszczu na każdy trackday ?![]()

No, nie przegapię już spadku ciśnienia oleju - syrenę alarmową znalazłem niedawno i wykorzystałem dodając jej lampkę i wyłącznik, żeby za każdym uruchomieniem nie wyło. Miało nie być dźwiękowego alarmu, bo sądziłem że i tak bym nie usłyszał w tej puszcze rezonującej i kasku, ale po prostu nie pamiętałem ja ta syrena daje po uszach - tego się nie da się nie usłyszeć![]()
.