Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja za Goodyear Eagle F1 dałem 1,7. Kupowałem 2 tygodnie temu.
Te Dębice wspomniane , to ponoć to samo co Sava Intensa UHP - faktycznie pamiętam jak kilka lat temu ją zakładałem to komfort i cisza i po prostu przyzwoita opona na co dzień. Ale warto przebiegi robić na niej żeby się zużywała, bo drugi jeszcze nie, ale trzeci sezon w chłodniejsze dni i mokre już nie taka fajna, ot twardnieje, a później już bardzo wyraźnie.
A ten Falken Azenis bardzo fajnie w testach wypada, bym chyba brał mając kupować coś nowego , chyba że Nokian zLine byłby tańszy.
Podobno to opony letnie, a wiec nieco twardsze, ale z homologacja zimową, a nie odwrotnie jak dotychczasowe całoroczne.
Mnie nieco martwi wzór bieżnika, bo do wielowahacza lepiej stosować wzory asymetryczne, tak przynajmniej wyczytałem i słyszałem.
Jak się ma zamiana 235/45 R18 na 225/45 R18? Ktoś tak jeździ, jakie wnioski?