Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Potrzebuję bezkompromisowej opony o parametrach premium. Wybór padł na Dunlop SP SportMaxx RT. Ktoś z forumowiczów ją użytkuje? I co dziwne spotkałem tą oponę z naklejkami b,a / c,a i e,b. Czyżby różniły się zastosowaną mieszanką? Bo reszta oznaczeń jest taka sama na każdej.
Potrzebuję bezkompromisowej opony o parametrach premium. Wybór padł na Dunlop SP SportMaxx RT. Ktoś z forumowiczów ją użytkuje? I co dziwne spotkałem tą oponę z naklejkami b,a / c,a i e,b. Czyżby różniły się zastosowaną mieszanką? Bo reszta oznaczeń jest taka sama na każdej.
Dlaczego 245 a nie 235 ?no i zamówiłem Uniroyal Rainsport 3 245/40/R19.])
Czy opony z przodu bardziej ścierają się Wam od wewnątrz?
Dlaczego 245 a nie 235 ?
Tak, Ustaw zbierznosc na 0 (fabrycznie -2). Dotyczy to Ti oczywiscie. Dluzej wytrzymaja. Tylu nie trzeba zmieniac.
jezdzil ktos na dębicach Presto UHP2? Polecacie?