Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przyznam, że mi to w pewnym momencie po zakupie przyszło do głowy, ale mimo przyciągnięcia terminu całość transakcji zakończyła się happy endem. W zasadzie mogę polecić zarówno dla oszczędnych jak i dla lubiących dreszczyk emocji ;-)No właśnie to jeszcze jestem w stanie zaakceptować.
Chciałem tylko wiedzieć, czy czasem nie jakieś przekręty![]()
No właśnie to jeszcze jestem w stanie zaakceptować.
Chciałem tylko wiedzieć, czy czasem nie jakieś przekręty![]()
Ale z drugiej strony dostajesz świeży produkt a nie jakies leżaki magazynowe..Z regulaminu:
Platforma www.logistykaopon.pl realizuje zamówienia w przedziale czasowym od 1 do 10 dni roboczych, liczone od momentu zaksięgowania kwoty na koncie.
W przypadku niestandardowego zamówienia lub zamówienia na życzenie klienta, termin dostawy towaru może się wydłużyć do 30 dni od dnia zakupu
Coś mi się wydaje, że zbierają zamówienia i kupują hurtowo za granicą (Niemcy?). Zbierają zamówienia i kupują a przez ten czas obracają gotówką. Wentyl bezpieczenstwa wprowadzili, żeby 30 dni zamowienie realizowac zgodnie z regulaminem.
Swoją drogą to wolę kupić coś od firmy która ma towar na stanie. Sam potrafię lepiej w ciągu kilkunastu dni obrócić swoją gotówka niż czekać aż za 2-3 tygodnie dostanę towar.
Ale z drugiej strony dostajesz świeży produkt a nie jakies leżaki magazynowe..
Ja bym omijał ten sklep.
Ja zamawiałem w lutym, i dostałem świeże opony - 50 tydzień 2016.A może właśnie są to głównie leżaki wyprzedawane za granicą? Ja bym omijał ten sklep.
Dlaczego?
Bo wygląda, jakby miał za chwilę zniknąć.
Ciekawe jak z późniejszym egzekwowaniem gwarancji.
Nie lubię ryzykować swoich środków by mieć towar "5 zł" tańszy.