Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Może Uniroyal rain sport? Komplet znajdziesz poniżej 3 tysi spokojnie
a czemu nie googyear eagle f1 ale assymetric 3? miałem 18 w 159tbi i sa duzo bardziej komfortowe niz inne ktore miałem wczesniej w tym aucie (ori mialem kumho), do tego ciche i super kleily. najlepsze opony jakie kiedykolwiek miałem (a przez lata w 159/Giulieycie jezdzilem glownie na samych premium Michelinach HP i PS4, Pirelli PZero, Continental SC3, Bridgestone RE50A)
Wiosna tuż tuż, a moje letnie opony niestety nie nadają się już na kolejny sezon.
Potrzebuję komplet 4 opon w oryginalnym rozmiarze 235/40 R19.
Myślałem o Goodyerach Eagle F1 Asymmetric 2, ale nie mogę ich znaleźć z odpowiednim indeksem nośności (96Y).
Dobre opinie mają też Dunlopy SP Sport Maxx RT.
Macie jakieś doświadczenia z tymi modelami?
A może polecacie coś innego?
jak pisalem mialem 18. looknalem na stronę gy, i gaktycznie wyskakuja tylko dunlopy sport maxx rt (ten sam koncern), a jsk mu pozwole na nizszy indeks nosnosci to gy f1 assy 2. kurcze, tego sie nie spodziewalem, szkoda bo assy 3 to naprawde rewelka
Ja mam te Dunlopy i jak je dojadę do końca, to już wiem, że kupię komplet tych samych.
Ocena subiektywna, ale mnie bardzo odpowiadają.
Dobre opinie mają też Dunlopy SP Sport Maxx RT. Miałem jednak kiedyś SportMaxxy (starszą generację) i były strasznie twarde, więc tych RT trochę się obawiam.
Macie jakieś doświadczenia z tymi modelami?
A może polecacie coś innego?
Dzięki Klonek! A możesz napisać, jaki masz rozmiar i jak z "komfortem" na tych oponach?
Czytałem sporo opinii na temat ich dobrej przyczepności, ale ważne jest też dla mnie, żeby nie były zbyt twarde. Tak, jak pisałem wcześniej, sam profil opony na 19stach powoduje, że jak dla mnie jest już wystarczająco twardo![]()