Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jak Twoje wrażenia wizualne? Które lepiej wyglądają wg Ciebie? Masz może zdjęcia do porównania?Ja też na lato mam 225/50 17 póki co i komfort jest o wiele lepszy niż na 225/45 17, które mam na zimę.
Ns 2000, czy Ns20?ns2000
W moim temacie masz zdjęcia to możesz rzucić sobie okiem.A jak Twoje wrażenia wizualne? Które lepiej wyglądają wg Ciebie? Masz może zdjęcia do porównania?
Auto masz obniżane? Bo ja trochę boje się, że jak założe zalecany profil 45 to będzie "pusto" nad kołami. Przy profilu 50 wygląda to moim zdaniem ok.
Dobre pytanie, a może 225/40R18 ?
8 cali to 205
Miałem takie opony i problem polega na tym że zazwyczaj opony w tym rozmiarze przy 18 calowej feldze są 7J a felga 18 z Alfy 8J czyli szersza.
225/40/18 to rozmiar na ktorych alfa wyjechala z fabryki. Po co ladowac 235 do auta z 220 koni? Moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu. Ps. roznice komfortu to poczujesz pomiedzy r16 a r18.