Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe, gdzie podłączę, tę "prawdziwą" ładowarkęTo inne zastosowanie.
No tym oczywiście rozładowanego akumulatora nie zreanimujesz a "jedynie" odpalisz pojazd.
Nie licz też na to, że odpalisz a dalej alternator zrobi robotę i naładuje do końca.
"Prawdziwa" gniazdkowa ładowarka raczej i tak będzie Ci niezbędna żeby postawić co jakiś czas aku do końca na nogi.
Czesc. Czym odczytujecie ta wartosc? ja w MES 5.3 w body computer nie widze w ogole parametru SOC.>50% SOC dzialaja szyba/lusterka, >ok35% fotele/kiera. Nie ma że slabiej. Jak wyzej podładować bo i tak to normalna czesc dobrej eksploatacji aku
Z pamięci nie pamiętam gdzie konkretnie ale w 5.2 na pewno było.Czesc. Czym odczytujecie ta wartosc? ja w MES 5.3 w body computer nie widze w ogole parametru SOC.
bo one się nie nazywa tam SoC tylko jakoś inaczej - nie pamiętam, charge level czy coś (korzystam angielskiej wersji bo polskie tłumaczenia mnie denerwują). odczyt z bcm często nie działa, w ECMie można tez sprawdzić jeden z pierwszych parametrów na liście - tu zawsze działaCzesc. Czym odczytujecie ta wartosc? ja w MES 5.3 w body computer nie widze w ogole parametru SOC.