• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

tak swoją droga nie pytaliscie
o wykres z nitro bylo 340 kuca i 620nm jak znajdę wykres to wstawię

Wstawiaj! Już myślałem że odpuściłeś temat... :P
340KM! Mega :)
A ten moment to jakiś kosmos. Nie urywa się coś przy takich wartościach? Ile trwa taki strzał?

Teraz nie będę mógł spać :P:D
Wyobraźnia pracuje... mieć takie +100KM pod palcem w razie czego ;)

Wstawiaj! Już myślałem że odpuściłeś temat... :P
340KM! Mega :)
A ten moment to jakiś kosmos. Nie urywa się coś przy takich wartościach? Ile trwa taki strzał?

Teraz nie będę mógł spać :P:D
Wyobraźnia pracuje... mieć takie +100KM pod palcem w razie czego ;)

z racji dwoch formatow nie moge znalesc zdj wlasnie z wydrukiem, myslalem ze go mam cyferki latwo zapamietac było, strzał krotki bo to dla zabawy, niestety albo stety alfa jest daily, przyjemna i w koncu wyczyszczona ale daily, mimo to pewnie wleci bl2 :D jak to w daily :)

autko zyje i ma sie dobrze tylko ciagle sie brudzi :D kocham ten czarny kolor :) ostatnio zrobiona trasa z Płocka do Poznania, w sierpniu znów nad Bałtyk uwielbiam ten połykacz kilometrów

no to jutro rano znow nad morze...czyli alfa dostała nowy filtr powietrza i kabinowy na trase :) 162 tys przebiegu

dziś miałem do dyspozycji miernik lakieru zmierzyłem auto co tylko potwierdziło to co wiedziałem całość auta 110-130 tylko przy lampie tylnej i na środku klapy więcej przy lampie 170-180 na środku klapy 400 ale ona kiedyś była malowana sprayem :D co kiedyś chyba mówiłem ale jak znajdę zdjęcia to aż wam pokarze jacy Niemcy byli światli :D błotnik ktory był sprayem malowany ale zdarłem spray na zero i spolerowałem oczywiście tez 120 bo miał ryskę mała, a o czym mówiłem ze mam fv z aso na spray nero 601 :D

alfa jeździ i nawet się zdj nowych nie doczeka biedna :d ale coś jej zrobię niedługo jak bmw zostanie w garażu :) co do alfy tak klapa wyglądała jak ją kupiłem zaprawka sprayem itd i potem sama polerka

po polerce

a to z dziś

a bmw no coż odwiedziło pare zlotów parę slubów i do snu :)

bmw dostało one stepa co czeka alfe niedługo sonaxa 04-06 fajna pasta daje rade

skory w bmw dostały nową farbe a do czyszczenia color i preparat konserwujący Leder Versiegelung przez co oczywiście alfa dostała czyszczenie i konserwacje skór :)

Ostatnia edycja:
Sprzedajesz pakiety limuzyna+fotograf? :D

alfa połyka km ostatnio trasa płock -warszawa- kazimierz dolny-lublin i po 3 dniach powrót z spalaniem 4.8 a na ekspresowce nie jechałem 90 :) wiec nie jest źle :) natomiast alfa słuzy do jazdy na codzien i ostatnio zaj tzn uderzyłem tylnym zderzakiem o murek ;/ bo było mało miejsca i o ;/
dzis był mały spot alfy romeo w płocku i jedna fotka z Roberta 166

Dlugo Nam kazales czekac na jakis update , piekne auta :)

a co tu juz updatowac mam praktycznie wszystko co mogło byc w 156
- pakiet gta
- lampy novitecka tył a bardziej odmiane z mhw
- reczny novitec
- lewarek langster czyli to samo co novitec
- fmic program itd czyli moc jest
- sprezyny eibach
- recaro
- felgi jedynie co zmieniłem na 17 bo 18 sprzedane a kasa poszła na bmw

jedynie co zmienic to przod heble ale zostawie serie...czyli auto ma jezdzic i sie nie psuc i to sie udaje :)
-

Cudne auta, piękne fotki :)
Dawno nie byłem, a tu takie smaczki :D

dzis kolejny przeglad...266200 km niecałe..wszystko cacy tylko juz powoli trzeba myśleć o gumach na stabilizatorze bo lekki luz ;/ i gumy od wewnętrznych przegubów delikatnie nadpęknięte trzeba będzie to zrobić a tak primasort,

w nocy ok 23 stopni a o 13 było minus 11 chyba pierwsza taka noc za alfy u mnie, jedynie co pasek piszczy ;/

jako ze forum to dziennik tego auta są też te gorsze chwile...dziś odpalam minus 14 stopni, pięknie144856881_1388595781526858_3682037487173600421_n.jpg i nagle bach zero wspomagania, musiałem zrobić 3 km do pracy i potem ok 2.5 na kanał, oczywiście nowy płyn, a winowajca ? Opaska na gumowym wężu ale w takim miejscu ze peiu...sasdkdasdasldaskl tuż nad wahaczem i przy samej skrzyni i ramieniu drążka kierowniczego ledwo palce wchodziły, opaska która była oryginalna zaciskana spowodowała wysuniecie się węza ;/ teraz jest nowa opaska skręcana i nowy dextron ii ..moja to ta po lewo plama ;/

Amortyzatory
Powrót