Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
zarysowanie spoleruje ale popękania zostaną ;/
czlowiek się do brudu przyzwyczaja, dopiero jak umyje to się zastanawia jak można było jeździć w takim syfie![]()
Obczaj sobie metodę mycia rinseless, stworzoną dla blokersówu mnie najwiekszym problemem jest brak miejsca tyle co pod blokiem, ja bym i zrobił powłoke u siebie czy pełny detailing ale do ojca kawalek mam a tam jest i kompresor chyba 80l i duza myjka itd a pod blokiem to ja niedawno umylem 1 raz auto od chyba 3 mc niestety ciezko, ale wiecej $$$ przyjdzie w tym roku to moze troche odmaluje wlasnie zderzak przedni i moze te drzwi ktore mam lekko uszkodzone odkad ją kupiłem![]()
czy tylko nakładki gta mi zostają ?
Zapytaj detailera o folię PPF
Nie widać jej, a robi robotę.
jak nie znajdę dobrych nadkoli to wleci w końcu próg gta