[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

Dokładnie! Jak auto dopieszczone bez sensu je sprzedawać. Nie po to doprowadzałeś do takiego stanu ;)
Cieszyć się jazdą i tyle :)
Teraz koszty utrzymania są stosunkowo niższe niż kiedyś, OC już tak nie ciągnie po kieszeni w porównaniu do serwisu, paliwa etc.
A jak mniej jeździsz to mniej płacisz, więc prosta kalkulacja.

Nowe auta są fajne (nie wszystkie :D) ale spadek na wartości przez pierwsze 3 lata zabija wszelkie porównania do używek. Za to używkę trzeba sobie "zrobić" pod siebie, więc jak już taką masz to nic tylko używać dalej ;)
:beer:

moja Alfa ma u mnie dożywocie, więc idź tą samą drogą. Poza tym, czy kupisz coś lepszego za kwota za którą ją sprzedaż? moim zdaniem nie, a już na pewno tak wypielęgnowanego.

Ostatnia edycja:
mi nic lepszego nie potrzeba, alfa ma sporo poduszek sporo systemow bo vdc, skora recaro, klima smiga jak szalona, pakiet gta, a znajac mnie wleci bl2 jak sie ogarne z bmw i tym wszystkim, bo do wycackiwania niestety albo stety jest bmw to jest rodzynek jakich mało, ale alfa musi byc sprawna i czysciutka mimo wszystko !

Siemano chłopaki robię klona Witolda ale jeszcze dużo pracy przed moją podziwiam jego zapał i projekt. Miłego

ciezko o klona sporo dotatkow mam o ktore mega ciezko...i zbieralem przez 2 szt 156
- czarne mhw
- recaro
- nakladki na pedały momo
- nakladka na reczny noviteck
- gałka langster
o te graty ciezko a czasem mozna wyrwac je za grosze a czasem za gruba $$$$

reszta łatwizna jak przednie lampy, kierunki czarne, gril czarny czy nerki, eibach, fmic,

ciezej o autentyczny przebieg teraz 260 tys z ksiazka serwisowa do 2015 z fv zakupu w aso i fv napraw

Ostatnia edycja:
żeby nie było że alfa zabiedzona na maxa :) w końcu się zabrałem za wyczyszczenie podsufitki :) i plastików jasnych przy podsufitce teraz jest pięknie czyściutka :) ale pogoda się spsuła to foteli i podłogi jeszcze nie robiłem ;/ ale parę zdj wrzucam jak alfa obecnie w środku się prezentuje, deska uwalona od środka do podsufitki tyle co szmata przeleciałem żeby kropeczek nie było od atomizera na fotelach i desce

Podsufitka kosmos ??????

- - - Updated - - -

Podsufitka kosmos

mi juz nic nie brakuje :) mam inna zabawkę a alfa ma służyć jako fajne daily :) oczywiscie ma byc zadbane itd ale juz mody sie skonczyły no moze za rok bl2 :)

w końcu alfa doczekała się prania podłogi i pasów i bagażnika :D najgorszy był bagażnik :

no i małe zdj z brudna e32 :) po trasie 1000 km Bmw

Piękny ten Twój duet. Nigdy nawet nie prowadziłem żadnego BMW, ale taką E32 udałbym się na cruising :)

PS. No i talent do robienia zdjęć + pewnie niezły sprzęt, także robią swoje :D

W kombi były wykładziny bagażnika?

ja mam pol lifta i disti ale np w ti nie w każdej widzialem e32 po trasie do 120km/h na tempomacie 9.5 litra spalanie po miescie ok 18-25 w zależności od nogi ale Płock mały 2km i stop takze tylko cruising mimo 300 koni i v8 to lubię nią powoli jeździć

tak swoją droga nie pytaliscie
o wykres z nitro bylo 340 kuca i 620nm jak znajdę wykres to wstawię, z większymi dyszami sprzęgło sie slizgalo albo opony wiec na mocniejszych dyszach nie testowałem juz mocy

Amortyzatory
Powrót