Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
malych tablic narazie brak u mnie w urzedzie komunikacji ...tylko szkoda ze tylko jeden wzór jest a nie ze mała z przodu a z tylu normalna ;/ odwalili trochę z tym, a sprezyny pewnie w tym tyg max w przyszlym montowane beda czekam na termin u mechanika
no to z ostatnich newsow ...we wtorek pewnie zmiana springow oraz przesadziłem o zmianie sprzęgła tylko nie wiem jeszcze kiedy pewnie za ok 2 tyg...kolega ma tarcze na która po prostu nabije kevlar i nie będę przez 2-3 dni bez auta tylko pare godzin przy okazji wleci nowe łożysko sprzęgła i uszczelniacz wału bo z tego co kojarzę jest tam chyba jakaś uszczelka a nie zimering
no i w koncu wleciały eibachy patrzac na to ile przod poszedl w dol to oznacza ze faktycznie przod to ok 20 mm obnizenia przy sportpacku i w wersji bez nivo tyl jest seryjny bez obnizenia:
co teraz? na pewno chce lampkę z mito czy giulietty ta ciemna z ambiente szukam i narazie nic nie ma...
->Nowa listwa progu wewnętrzną od strony pasażera z przodu ale mam wersje poliftowe wiec czekam cierpliwie może coś się trafi w ips albo tanifiat
->daszek zaczął opadać od strony kierowcy wiec czekam aż tez będzie w necie nowy
->sprzęgło kevlar to w tym mc albo w przyszłym wleci
->potem polerka i malowanie drzwi od strony pasażera i albo ich wymiana albo wyciąganie i malowanie i malowanie błotnika tył od strony kierowcy na koniec pakiet gta ale to raczej już w przyszłym roku...
-> pranie wnętrza ale to już tez raczej przyszły rok jak już lakier będzie definitywny jaki chce, bardziej chce wyprać podsufitkę i podłogę bo skory sam czysciłem gliptone i po sezonie wyczyszczę na zimę i zakonserwuje
-> wywalenie haku ale to już nie długo
no i czekam aż się sprężyny ułożą zrobiłem z 10 km dopiero od mechanika
no u mnie był sportpack wiec wiadomo ze różnicy oszałamiającej nie będzie ale liczę ze z cm jeszcze zejdzie i będzie wtedy względnie ok, a niższych eibachow nie było po prostu
dzięki już kosmetyka została, może będę miał zderzak tylny od gta już niedlugo, sprezna chyba się układa bo zrobiłem parę km i jak by niżej albo po prostu inaczej na zdj wygląda teraz ale coraz bardziej mi się podoba...
najbardziej ciesze sie ze stanu w jakim jest auto nawet plastik wokoło zegarów nie ma rysek itd.. podłoga baaardzo zdrowa nawet dziś mechanik się mocno zdziwił ze jest w takim stanie, zmienić tylko tarcze sprzęgła i będzie lala, i blachy ogarnąć ale to po sezonie ślubnym czyli listopad kiedy będę mógł odstawić auto na dłużej
no i dzis zamowiona lampka czarna z ambiente pewnie w pon bedzie albo we wtorek
żeby było idealnie to tylko daszek ps od strony kierowcy i listwa progu od strony pasażera bo się poprzedniemu wlascielowi urwała na samym rogu i jest sklejona, ale ja mam wersje poliftowe z tych chromem to ciezko znalesc cos sensownego ...
Skąd masz lampkę? Gdzieś na portalu aukcyjnym dorwaleś? Dawno nie przeglądałem a też poluje na czarną. Jak narazie mam z bravo 2 i ambiente ma pomarańczowe.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.