[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

Na Allegro teraz masz za 120 i 150

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

zielo ale one nie sa czarne z czarnymi przyciskami tylko jasny wzor szkla i biale przyciski z ambiente te wersje co ja kupilem jak ze swieca szukac...ta moja to ta najciemniejsza wersja ciezko dostepna ale kasa jak dla mnie dobra za ktora ja dalem

dzieki Kamil myslalem tez mocno nad felgami z TI ale jakos szprychy zawsze do mnie przemawiały jeszcze lakier i bedzie prawie tak jak chcialem :)

kropi znów za oknem ale co i tak przed blok lampkę zamontować bo kurier przyszedł :) zmiana bardzo fajna kasa no trochę kosztowało ale do przyjęcia :)

180.jpg

181.jpg

DSC_5197.JPG

DSC_5201-2.JPG

z wrażenia jednym zamachem zamówiłem dywaniki premium z anicar :) pewnie w tym tyg dojdą :)

w końcu można było zarejestrować u mnie w mieście na małych tablicach, jutro odbiór tablic :)

Przecież te tablice ni jak nie maja się do włoskich. No nie wiem czy to będzie db wyglądało...

Przecież te tablice ni jak nie maja się do włoskich. No nie wiem czy to będzie db wyglądało...

Nie będzie dobrze wyglądało, bo te tablice to jakaś pomyłka...

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka

pomylka nie pomyłka wole mniejsze legalne niz jezdzic i ciagle zmieniac badz mandaty , bo u siebie to nawet bez tablic teraz jechalem po nowe...ale do innych miast jak jezdze to ciagle zmieniac nie z moja praca....

zdj z odkurzacza takze wybaczccie a mi i tak sie podoba bo to sa moje inicjaly WP :) no i jestem 1 w moim miescie ktory takie ma

206.jpg

37337812_2128170643891808_5392737975962435584_n.jpg

jutro dywaniki nowe przyjeżdżają :)

Luzik, jeden woli kwiaty, a drugi córkę ogrodnika ;)

O ile ta z przodu nie wygląda źle, to ta mała tabliczka z tyłu, gdzie miejsce w zderzaku jest na dużą, po prostu nie wygląda dobrze w mojej ocenie. Ale skoro Tobie się podoba to pogratulować dobrej decyzji ;)

no dla mnie najwazniejsza byla przednia rejka, tylna cos sie wymysli tym bardziej ze zderzak bedzie od gta :) i dla mnie spoko ze cyfry sa w srodku a litery po bokach lux wg mnie jest...a w zderzaku od gta z przodu bedzie jeszcze lepiej :)

mi sie przod bardzo podoba z tylu jak bedzie ramka jakas dookola niz teraz pusto tez bedzie lepiej jak zdemontuje hak pochwale sie zdj :)

207.jpg

przyszły dywaniki z ANICAR -> bajka parę osób się dopytywałem i chwalą sobie ze sie nie niszczą itd a 100 zł za te dywaniki to jak darmo, tak samo jak dla mnie najważniejszy fakt ze nie ma miejsca na wzmocnienie na środku bo dywanik podobno jest tak wytrzymały ze go nie potrzeba, teraz tylko widzę jak bardzo potrzeba wyprać podłogę z przodu najbardziej oczywiście u kierowcy :)

przyszły dywaniki z ANICAR -> bajka parę osób się dopytywałem i chwalą sobie ze sie nie niszczą itd a 100 zł za te dywaniki to jak darmo, tak samo jak dla mnie najważniejszy fakt ze nie ma miejsca na wzmocnienie na środku bo dywanik podobno jest tak wytrzymały ze go nie potrzeba, teraz tylko widzę jak bardzo potrzeba wyprać podłogę z przodu najbardziej oczywiście u kierowcy :)
I to ich odróżnia od reszty. Każdy chwali i wciska dodatkowo to wzmocnienie które puszcza po krótkim czasie. A oni sami odradzają. Bardzi polecam każdemu kto pyta o dywaniki ;) Bardzo dobry zakup ;)
Obszyte nubukiem masz ?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

nie zwykla czarna przedza, nubukiem to juz by byla za duze szalenstwo w moim aucie bo mam jasne skory szare a do tego mam czarna podloge, i teraz zaczyna sie szukanie podsufitki z ti i reszty plastikow czarnych :) zeby srodek byl szary a podloga i sufit był czarny :)

Mówisz warte są wydania tych złotówek na nie? :)
Pytam, bo do MiTo muszę zakupić jakieś dywaniki, a do poprzedniego samochodu zakupiłem dywaniki za podobną kwotę i po roku był dramat z dywanikiem kierowcy...

jak dla mnie wyglądają milion razy lepiej od tych co miałem chociaż u mnie akurat kierowcy był zmęczony reszta prawie nówki, ale te wyglądają naprawdę solidnie a sporo znajomych ma nieoryginalne dywaniki z allegro własnie robione i te są bajka sztywne grube, z przędzy oblamówka naprawdę ok

a no i nikt nie zauważył ze pomalowałem znów nerki tym razem produkt dostępny w obi color louck czy jakoś tak -> efekt inny od tego na grilu i chyba bardziej mi się podoba bo robi taka niby mini strukturę, samo zerwanie poprzedniej trwało dosłownie z 10 sekund wcześniej miałem autoland

Tablica dramat, jak można spieprzyć tak prostą rzecz ? Proporcje a co to kur..a jest ???
Popraw intercooler, bo krzywo zamontowany i też razi chyba, ze i jedno i drugie ci się podoba.

no tablice jak tablice wole mniejsza oryginalna, intercooler juz lekko poprawiony mniej dzis razi a bardziej jest tak jak teraz zeby nie ciac kolejnego mocowania halogenu i zderzaka od 2 strony, bedzie zderzak gta to bedzie rowno bo bede mogl puscic rury i sam intercooler tak jak ja chce, a nie tak zeby tylko bylo mozna zalozyc zderzak ...

Czy tylko ja mam wrażenie że IC wisi krzywo i opada na prawą stronę patrząc na zdjęcie? Czy to wynika z braku miejsca za zderzakiem? Czy po prostu tak musi być i się czepiam :)

Amortyzatory
Powrót