Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
skory jak skory sa czyste i tyle jutro moze zrobie pare zdj, ale fajnie jak bym był w jakims cieniu zeby nie bylo takich kontrastow na zdj jak w ostatnie dni...
no jak widac na jednym z progow nawet folia jest pewnie w lato ja sciagne, ogolnie stan srodka jest bdb nie narzekam tylko wyprac podloge zeby mozna bylo jesc i bedzie lala
jak siedzi fmic tzn ? normalnie przymocowany do belki cofniety na max do chlodnicy klimy, na boki i o calosc robiac w kanale to mozna mysle zrobic w 2-3 godzinki, ja pod blokiem bez kanału nameczylem sie okrutnie
co do lamp tylko umylem po trasie i sory ze piana z ziemi sie odbija w lakierze ale nie mialem juz filtra cpl pod reka, lampy wg mnie to sa MHW, sa cale nie popekane, ale plastik wymaga odswierzenia na polerce bo lekko zamglony
a mialem robic sprzeglo w tym miesiacu hehe, ale 2 lata szukania i jest
5 maja bede w lodzi 6 niestety nie zostaje na noc bo sobota noc pracka ;/
ogolnie to zostalo mi tylko do zrobienia ...sprzęgło i gwint albo sprezyny tak z minus 50 no i blachy 2 drzwi do albo wyciagania i malowania albo do wymiany w kolor bo maja zagiecie u dolu od jakiegos preta czy cos....widac ale nie jest bardzo mocno, plus tylny blotnik kierowcy bo ktos go sprayem malował i morka jest i na sloncu tragedia, najpierw poszukam drzwi i potem polerka, jak nie znajde drzwi to polerka i potem malowanie tego co sie nie uda wypracować polerka,
z drobiazgów ktore wpadna po majówce to bedzie lusterko fotochrom ze 166 no i czarna lampka z ambientem z mito/giulietty
na sam koniec oczywiscie pakiet gta ale to pewnie juz przyszly sezon, zreszta zobacze jak sie losy potocza z praca i slubami bo z tego mam nawiekszy $$$ i jak sezon ładnie sie potoczy to moze i w tym roku wszystko ogarne
Lampy to chyba MHW pare fotek za dnia ale docieranie wczoraj auta o 2230 to mi chyba nie wyszlo
swoja droga bo jechałem po te lampy 120 km to na tempomacie 90-100 jak miałem i w miasteczkach mniej np wiadomo zabudowany, plus mini korki i stanie na remontach spalanie z 250 km wyszlo mi z tankowania, a nie z kompa 5.2 wiec nie jest źle
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.