[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

Lampka pasuje tez z punto a tam była jasna z diodami. Chyba jeszcze z lancii.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

moja jest bdb tylko że chce odświerzyć i miec te diody co swieca sie na czerwono w nocy dajac poswiate, zeby bylo ambiente

Ostatnia edycja:
Jak db poszukasz to znajdziesz za fajne pieniądze. Ja swoją z mito kupiłem za 25 zł

Zdjęcie środka czyszczącego jest, ale gdzie skóry ? :P

skory jak skory sa czyste :) i tyle :) jutro moze zrobie pare zdj, ale fajnie jak bym był w jakims cieniu zeby nie bylo takich kontrastow na zdj jak w ostatnie dni...

no to pare fotek sprzed bloku:

244.jpg

245.jpg

246.jpg

247.jpg

248.jpg

249.jpg

DSC_8693.jpgDSC_8695.jpgDSC_8696.jpgDSC_8697.jpgDSC_8701.jpg
DSC_8703.jpg

no jak widac na jednym z progow nawet folia jest pewnie w lato ja sciagne, ogolnie stan srodka jest bdb nie narzekam tylko wyprac podloge zeby mozna bylo jesc i bedzie lala :)

Świetnie wygląda ten cooler i skóry, zmylily mnie rejki że jesteśmy obaj z Łodzi

ja jestem z Płocka ale czesto bywam w Łodzi bo moja piekniejsza polowka jest z Łodzi :)

Ładne skóry, fajnie się to jasne wnętrze prezentuje.

To może kiedyś uda się złapać na jakąś sesje zdjęciową jak ogarnę swoje 166

czesto mam aparat -> taka praca wiec spoczko :) z przybysza to mam niedaleko np do sukcesji

Zapraszamy serdecznie alfisci łódź tam się spotykają w jedną niedzielę miesiąca hehe

Fajne te ostatnie fotki wnętrza ;)

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

dzieki :)

i uwaaagaa udalo sie jade po poludniu po lampy novitecki :) podjaralem sie :D

Noo ładnie ciekaw jestem efektu

jak siedzi fmic tzn ? normalnie przymocowany do belki cofniety na max do chlodnicy klimy, na boki i o calosc robiac w kanale to mozna mysle zrobic w 2-3 godzinki, ja pod blokiem bez kanału nameczylem sie okrutnie

co do lamp tylko umylem po trasie i sory ze piana z ziemi sie odbija w lakierze ale nie mialem juz filtra cpl pod reka, lampy wg mnie to sa MHW, sa cale nie popekane, ale plastik wymaga odswierzenia na polerce bo lekko zamglony
a mialem robic sprzeglo w tym miesiacu hehe, ale 2 lata szukania i jest :)
380.jpg

DSC_2017.jpg

Ostatnia edycja:
6 maja na spocie w Łodzi będziesz ?

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

5 maja bede w lodzi 6 niestety nie zostaje na noc bo sobota noc pracka ;/

ogolnie to zostalo mi tylko do zrobienia ...sprzęgło i gwint albo sprezyny tak z minus 50 :) no i blachy 2 drzwi do albo wyciagania i malowania albo do wymiany w kolor bo maja zagiecie u dolu od jakiegos preta czy cos....widac ale nie jest bardzo mocno, plus tylny blotnik kierowcy bo ktos go sprayem malował i morka jest i na sloncu tragedia, najpierw poszukam drzwi i potem polerka, jak nie znajde drzwi to polerka i potem malowanie tego co sie nie uda wypracować polerka,

z drobiazgów ktore wpadna po majówce to bedzie lusterko fotochrom ze 166 no i czarna lampka z ambientem z mito/giulietty

na sam koniec oczywiscie pakiet gta ale to pewnie juz przyszly sezon, zreszta zobacze jak sie losy potocza z praca i slubami bo z tego mam nawiekszy $$$ i jak sezon ładnie sie potoczy to moze i w tym roku wszystko ogarne

Ostatnia edycja:
Lampy to chyba MHW pare fotek za dnia ale docieranie wczoraj auta o 2230 to mi chyba nie wyszlo :D

392.jpg

393.jpg

394.jpg

DSC_2021.jpg DSC_2024.jpg DSC_2029.jpg

swoja droga bo jechałem po te lampy 120 km to na tempomacie 90-100 jak miałem i w miasteczkach mniej np wiadomo zabudowany, plus mini korki i stanie na remontach spalanie z 250 km wyszlo mi z tankowania, a nie z kompa 5.2 wiec nie jest źle :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót