[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

jak ktos ma na handel ori czarne wystawiam kase i nie ma gadania, ja nie z tych co marudza, ale bez przesady, juz mialem goscia ugadanego i po 3 tyg oczekiwania stwierdził ze nie sprzedaje i zostawia do 2 auta...no coz dalej szukam

Ostatnia edycja:
na 90% zaloze tego z fmic.pl dedykowany zestaw ale złozylem zapytanie do nich jeszcze o pare kwesti i narazie brak odpowiedzi

edyt

zestaw ic wlasnie zamowiony z fmic.pl

Ostatnia edycja:
na łącznikach chce poprawić serie żeby nie była w nadkolu na razie pojeżdżę na zestawie który zmontuje, potem sprzegło kevlar i bedzie korekta softu pewnie w maju, bo felgi plus lampy plus fmic i sprzeglo to wole nie myslec ile to $$$

no i dzis tez kupilem felgi 17 z alfy gt co prawda do odnowienia ale to moze bedzie w lato

dzis przyszedl zestaw malego technika

277.jpg

DSC_5780.jpg

jutro albo pojutrze felgi przyjdą i czekam na cieplejsze dni i montaż pewnie w przyszłym tygodniu :)

dziś przyszły felgi

301.jpg

29019809_1941648399210701_1484686233_n.jpg

teraz roton i będą lepiej wyglądać przednie maja obcierki od krawężników no ale cena tez była bdb bo ostatnio te felgi szaleja z cenami wiec kupiłem

słonce już z 4 dni ale zimno w nocy, nawet nie wiem czy już nie założyć bo nie mogę patrzeć na te zimówki już :d a ze ostatnio z synem siedzę to mało jeżdżę

intercooler o wymiarach rdzenia: 550x140x65mm, całkowitych: 700x140x65mm, ze średnicą wlot/wylot 57mm

oczywiscie nie moglem wytrzymać
felgi tylko spsikane raz rotonem z 2 minuty przegryzania, bez pedzelkowania itd wiec z ramion ładnie dojdzie jeszcze, ale nie miałem czasu na lepsze mycie, bo jechałem do domu na obiad cieplutki :d przy najbliższej okazji wezmę pędzelek i ogarnę te felgi i pewnie black mamba na opony

309.jpg

310.jpg

311.jpg

312.jpg

DSC_5835.jpg DSC_5839.jpg DSC_5842.jpg DSC_5843.jpg

ni i teraz aż się prosi na glebę :) ale to dopiero na wakacje.
W przyszłym tyg pewnie montaż fmic i zamawiam przednie światła to przy okazji się zmieni na czarne

Założyłes już ten zestaw? Jestem bardzo ciekaw czy wszystko pasuje p&p czy jednak trzeba coś przerabiać??

nie mam czasu moze w przyszlym tyg moze za dwa tyg, jeszcze lampy bede zmieniał odrazu

Życzę powodzenia w pracach i mam nadzieję że kreski po wszystkich modach będą zacne

nie mam garażu ani najazdów w okolicy bo może wcześniej bym to zrobił, a tak czekam aż będzie ciepło z 12-17 w ciągu dnia, leży i o jeść nie woła, chociaż dziś już chciałem go zamontować, ale niestety ale tak wiało ze ....zrezygnowałem, zamawiam reflektory będzie czekać zestaw to złoże, teraz lakier ogarnę bo ma tysiące rysek od szczot no i 2 zaprawki sprayem z czego jedna dość duża i trzeba to wszystko rwać papierem ściernym, ale to w kwietniu już pójdzie do spa

bardziej teraz zacznie mi przeszkadzać ze jest koza i się zastanawiam coraz bardziej nad gwintem ....bo sprężyny to ok 650 chyba ze coś taniej wyrwę w ic

W IC do 156 koło 600 zł kosztują springi,sam nie jestem fanem gleby ale jeśli już to wolę mieć kontroli nad wysokością itd więc gwint to jedyna słuszna koncepcja tak naprawdę

wiem plus mam dosc ciekawe znizki w ic wiec koszt nie jest zły bo tam sa chyba eibachy no ale wlasnie mi brakuje bo teraz koza...zwlaszcza tyl

Mam w drugiej Alfie zestaw MTS amory plus springi tylko że coś koło -50 :D jak będziesz zainteresowany to na wiosnę mogę wytargać je z auta :)

Amortyzatory
Powrót