[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

no i stało sie albo jutro albo w czwartek auto jedzie na wirusa ... po wszystkim wrzuce kreski :)

w oczekiwaniu na czwartek zrobiłem grill i nerki na czarno plastidipem, ale mało go miałem to tylko 2 warstwy, no ale chociaż jest czarny :d

160.jpg

lampy wlecą pewnie po programie, będzie wykonywany w czwartek, po całości pokaże kreski przed i po, jak się uda to będzie hamowany tez na tym boxie z allegro

DSC_3439.jpg

Ładnie, ładnie. Nie jestem wielkim fanem takich kolorowych modów, ale nawet pasuje. Może dlatego, że 156 ma z natury wredną mordę :)

dzieki ja lubie jak jest czysto i kolory mi sie nie gryza a czarny i srebrne dodatki za bardzo z przodu, tak jak np tylne lampy pasuja ori do czarnego tak w niebieskiej mi przeszkadzało, a swoja droga juz dzis oddaje na chipsa ciekawe co z tego wyjdzie wszystkiego

szukałem długo 140 albo 150 bo na 175 20v za drogo, miałem przez ponad rok 105 1.9 zwykłą , 150 super już teraz przed chipem było super, a po to dziś się dowiem bo na razie jeszcze nie dzwonili żeby odebrać, natomiast sama kultura pracy, elastyczność bajka no i ten dźwięk teraz jaki jest bez kata poezja przy ostrzejszej jeździe no i spalanie ok 7.5 -8 litrów po mieście na kompie pokazuje ok 7.1 ale przy dystrybutorze ok pół litra więcej, a lekkiej nogi nie mam

171.jpg

28312613_1903289383046603_749767994_o.jpg

no i juz jestem po zabiegu moment ograniczony ze względu ze powyżej 400 nm zaczęło się sprzęgło przyslizgiwac, brak kata, egr out

147.6-> 189km
334.8 -> 398 nm

172.jpg

popr.jpg

najlepiej bezpośrednio pisać do chłopaków z Dieselsoft bo każde auto indywidualnie jest robione, a jak widać znają się na robocie tym bardziej ze sami mieli taki projekt z tym moim silnikiem

jak się jeździ ciężkie auto to i jakiś mega efektów nie ma, miałem już inne auta które miały seryjnie 7 sek do setki wiec tu się jeździ teraz hmmm przyjemnie oo to jest dobre słowo :)

ogólnie plany jak mowie stage 2 będzie następujący : fmic, dolot powietrza większy do puchy filtra powietrza, kevlar na tarczy sprzęgła i wzmocniony docisk, dp 3 cale

jak będzie mało ..a na pewno będzie to stage 3 dla mnie będzie dodatkowo wtrysk nitro

Nie dość że fajnie wygląda w środku i z zewnątrz to jeszcze ma dobrego kopa teraz,gratuluje

z tym kopem to bym nie przesadzał to auto ma 1500 kg wiec jeszcze troszkę trzeba popracować, kreski chyba sa ok, ale sprzęgło już blokowało niestety ślizgało się powyżej 400nm, bo był by większy przyrost bo silnik ma potencjał. Tarcza sprzęgła zostanie obita kevlarem a docisk wzmocniony poprzez dołożenie słoneczka, oraz fmic i DP 3 cale żeby tez już był docelowy pod większe turbo, ale z turbem to nie wiem...mały przyrost a ponad 1700 za trochę więcej momentu i mocy to wole chyba założyć wtrysk nitro bo już miałem w innym aucie, i się skończy pewnie własnie nad fmicem i dp no i wiadomo sprzęgło, a ze stylistyki niedługo wlecą nowe lampy na przód ala gta takie jakie miałem w niebieskiej i pewnie na koniec marca początek kwietnia polerka jak będzie ciepło i po tych zabiegach dalej własnie moc, i w miedzy czasie felgi na lato ale chce kupić do odmalowania 17 szprychy gt bądź może telefony z gta, chociaż coraz częściej chodzą mi telefony po głowie w 16 calach bo sąsiad z bloku obok tez ma kombi w czekoladzie i ma własnie 16 telefony i powiem ze wygląda to naprawdę fajnie

z innych bzdetów to kupie gliptone g12 do wyczyszczenia skór żeby były perfekcyjne mimo ze nie sa mega brudne u mnie musza być bdb, reszta auta jest naprawdę w fajnym stanie jedynie troszkę własnie blachy trzeba ogarnąć na spokojnie żeby nero się pięknie świecił, ale fajnie ze nikt tego nie robił na sztuke dla handlu tylko ja się sam tym zrobię, a bardziej znajomy :) w końcu ori przebieg 230 tys zobowiązuje żeby dalej dbać o nią mocno

dziś niestety poległem jeśli chodzi o alfę, chciałem naprawić nakładkę progowa taśma vhb 3m specjalnie w garażu u kolegi garażowałem przez noc, niestety jedna spinka nie trzyma i za bardzo sprężynuje i na przednim odcinku niestety próg nie przylega idealnie, w progu metalowym widzę ze wystaje metalowy łepek a w progu jest spinka, wiec może tylko wyskoczyło ale nie miałem dziś dobrych narzędzi żeby spróbować nabić ten łepek w ta spinkę, chyba że ten łepek tez coś powinien mieć, ale chyba nie bo wygląda mi na to ze on się zagnieżdża w takiej łódeczce która jest w progu plastikowym

dużo nie odstaje ale jednak mnie denerwuje ...

264.jpg

28555602_1910147352360806_1450935985_o.jpg

Ostatnia edycja:
edyt 27 luty jako ze temperatury są niskie usunąłem akcje serwisowa na elektrycznej nagrzewnicy i powiem szczerze jest widoczna różnica w grzaniu tego elementu, grzeje dużo mocniej i szybciej bardzo przydatne jak mrozek szybę przednia łapie

maly edit kolejna trasa do lodzi zaliczona spalanie ok 6 litrow wiec jest bardzo ok :) no i dzis zamowilem zmieniarke mp3 :) niedlugo wleca przednie lampy ciemne i dalej szukam noviteckow

tiaaa gosciu sprzedaje malowane biale i szuka jelenia

swoja droga niedlugo dojda felgi 17 szprychy z gt i lampy przednie i fmic szkoda ze pogoda ma sie zj....

To jest to samo ogłoszenie, które Witboy wcześniej olał bo stwierdził że podróby oklejone, z tym że teraz gościu dał zdjęcie z lampami na aucie

ta ch... a nie oryginalne to sa biale i malowane sam sie przyznał ... gadalem z gosciem na fb i to sa te malowane lampy :d wiec coz....chciał sprzedac za 200 z innymi zdj szuka jelenia na 400 z innym zdj ;d

No to dobry jest, tu sie przyznaje a tu dalej szuka jeleni

Amortyzatory
Powrót