• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Może jednak jakiś SPOT?

raczej na jutro Ci zrobi ;d moje auto u nich najdłużej było z 5h roboczych. Chłopaki wiedzą co robią i robią szybko bez ociągania się i jak mówią, że będzie gotowe na dziś to będzie gotowe :)
Rozrząd w V6 plus podejrzana któraś uszczelka pod głowicą, niedziałające wentylatory i jeszcze jakieś pierdoły? [emoji23] Obawiam się, że tak szybko nie będzie :D

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

No byłbym wdzięczny jak udałoby się zabrać jakiegoś kompa bo u mnie już święta na desce rozdzielczej ;D to na kiedy się ustawiamy? Odnośnie pytania AR 156 2.5 2002r

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No byłbym wdzięczny jak udałoby się zabrać jakiegoś kompa bo u mnie już święta na desce rozdzielczej ;D to na kiedy się ustawiamy? Odnośnie pytania AR 156 2.5 2002r

Kupiłeś ją może w Gdańsku?

Taa w Gdańsku ;p pewnie zaraz się dowiem ze mega lipa? :D?

Taa w Gdańsku ;p pewnie zaraz się dowiem ze mega lipa? :D?

Ta z Nowego Portu z dziurawym tłumikiem? :) Oglądałem ją, była całkiem przyzwoita. Chciałem ją wziąć ale ktoś mnie uprzedził [emoji23]

Ajc to nie ta! Ale moja tez delikatnie już puszcza tłumikiem ;p

Dobra, czas trochę popracować! Dajemy z tym spotem!

Niedziela , 22.09. Jakoś rano, tak 9.00 ? Miejsce zależnie od pogody?
Jak bez deszczu to parking przy Auchan, Szczęśiwa
a jak deszcz to Tesco chełm?

A w ogóle to ktokolwiek jest zainteresowany?

Jestem zainteresowany! W końcu się coś ruszyło :D dzień idealny bo nie pracuje

btw
mes to do diagnostyki ? Chętnie bym sprawdził sobie moja gt bo coś jej leży,ale moim obd przez bluetooth to mogę błędy skasować haha ;)

Ostatnia edycja:
Też chętnie wpadnę!

Tysler, koskar, bartmiej kto jeszcze chętny na 9 w niedziele na Tesco? Zbierzmy jakaś fajna ekipę to będzie można się częściej widywać ;)

Chetni z żoną

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Tysler, koskar, bartmiej kto jeszcze chętny na 9 w niedziele na Tesco? Zbierzmy jakaś fajna ekipę to będzie można się częściej widywać ;)

A ja to co... [emoji23]

Oj nie krzyczałeś ;D liczę ze zaraz wszyscy będą pisali ja ja ja i nazbieramy pare osób ;) świetnie to już nas 5 ;p kto jeszcze kto jeszcze ;>

Panowie na 9? Dajcie sie wyspac :d

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Taka godzinę ktoś tam rzucił ;p sam bym się wyspał.. 12? Czy jak wam pasuje

już lepiej, o 9 to nie zapamiętam waszych imion nawet! ;D

Amortyzatory
Powrót