Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Czuje sie głupio ale mądrzejszy.... Dzieki
Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE
nie ma za co, po to jest forum![]()
Więc zrezygnowany zająłem się kolejnym etapem czyli czyszczeniem czujnika ciśnienia doładowania...kolejna niespodzianka jak dla mnie...nie ma opisywanego języczka pomiarowego...aż fotki cyknąłem...
Miałem to samoDzisiaj również czyściłem ten czujnik ciśnienia doładowania, również się zdziwiłem widząc że jest inny.
Przeczyszczam sobie śmiało przeczyszczam, ale nigdzie nie widać żadnego żółtego języczka pomiarowego, tylko otwór.
I taki strach: O kuźwa, urwałem![]()
Panie kolego żeby dostać się do przepływomierza musisz wyciągnąć akumulator i podstawę jego, i ukarze Ci się przepływomierz. Jest przykręcony do obudowy filtra powietrza i od niego wychodzi rura do turbo
Po zimie miałem wrażenie że przymula po jeździe w korkach a odmula sie w trasie...
Temat właściwie można zamknąć, bo wszystkie informacje są na pierwszej stronie.Coraz mniej postów w temacie czyżby wszyscy poradzili sobie z problemem MCSF. Podzielcie się sukcesami![]()
Coraz mniej postów w temacie czyżby wszyscy poradzili sobie z problemem MCSF. Podzielcie się sukcesami![]()