• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

moje siostrzyczki :)

dzisiaj jade odebrac felgi od lakiernika zobaczymy jak sie spisał :) a tym czasem... :D IMG_0328.jpgpotem wrzuce zdjecia felg ;)

ten to sie zawsze musi czepic :)
wiem o tym ale zauwazyłem to dopiero w domu i juz jestem we wtorek umówiony na "doróbke" :)

- - - Updated - - -

wiec felgi juz w domku czekaja na lepsza pogode i nowe oponki :)IMG_0336.jpgIMG_0334.jpgIMG_0333.jpgIMG_0332.jpgIMG_0331.jpg

hehe maciek nie widze najmniejszego problemu poszukaj gdzies na japońskich stronach internetowych napewno znajdziesz ;) bo na alledrogo chyba nie bardzo sie pokaza takie :) no chyba ze moje kiedys ...

hah łukasz jak bede chciał sie ich pozbyc to dam na allegro od minimalnej ;) zobaczymy kto da wiecej :P

Felgi przekozak.

A co do tatuaża, to ciekaw jestem co zrobisz, gdy kupisz samochód innej marki.. :)

nic nie zrobie przeciez nie jest tam napisane alfa romeo forever :P bede sobie miał pamiątke ;) zreszta choc bym kupił inny samochod to czarna 156 i tak zostaje u mnie :)

ostatnio pracowałem w firmie ktora produkuje odziez sportowa i robi nadruki wiec skorzystalem i junior ma juz koszulke na zlot 2013 :D
IMG_0359.jpgIMG_0360.jpg

felgi to asso international z tego co wiem dostępne w...Japonii :) u nas raczej nie do kupienia niestety :)

Felgi piękne, jak zresztą już nieraz mówiłem :) Tylko musisz sobie dekielki do nich ogarnąć to już będzie idealnie :)

no musze wiem nie tylko dla estetyki ale i zabezpieczenia :)

dzisiaj w chwili wolnej pstryknąłem pare fotek troche słaba jakosc ale przynajmniej brudu tak nie widac :)

Załączniki

• IMG_0429.jpg
    IMG_0429.jpg
    125.1 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0434.jpg
    IMG_0434.jpg
    127.2 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_0435.jpg
    IMG_0435.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_0438.jpg
    IMG_0438.jpg
    108.5 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0427.jpg
    IMG_0427.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_0430.jpg
    IMG_0430.jpg
    130.9 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0431.jpg
    IMG_0431.jpg
    118.9 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_0436.jpg
    IMG_0436.jpg
    117.5 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_0437.jpg
    IMG_0437.jpg
    129.9 KB · Wyświetleń: 93
opaliły sie na słońcu :P jak ci sie to widzi bo ja jeszcze nie jestem tak do konca przekonany do nich :)
dzisiaj wymienilem plastikowe nadkola z przodu ale gorszego shitu nie widziałem jeszcze chyba tego nawet plastikiem nie mozna nazwac :/

O przyciemnianiu lamp już się kiedyś wypowiadałem bo testowałem folię. Wszystko co zmniejsza ilość światła jest średnim pomysłem. Poluj na ciemne Novitec ;)
Nadkola kupiłeś zamienniki z allegro czy używane oryginały?

Amortyzatory
Powrót