Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
uuuuu to tez masz dwie lub wiecej na stanie???a ty olaf powiedz mi czemu w opisie masz masz ze 145 była???
Co do Twojego auta to napiszę krótko - nic oprócz silnika nie ma w nim interesującego. Felga wg mnie zbyt "dizajnerska" jak do budy 156-tki, szyby za ciemne, "lista płac" była modna w czasie, gdy w kinach królowali Szybcy i Wściekli 2. I te czerwone podświetlanie, mmm... Poszedłeś złą drogą, ale cóż, masz piec solidny, więc możesz nabijać się z diesli. Tylko diesla nie widać gołym okiem, a Ty starasz się szpecić auto wizualnie. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Co do Twojego auta to napiszę krótko - nic oprócz silnika nie ma w nim interesującego. Felga wg mnie zbyt "dizajnerska" jak do budy 156-tki, szyby za ciemne, "lista płac" była modna w czasie, gdy w kinach królowali Szybcy i Wściekli 2. I te czerwone podświetlanie, mmm... Poszedłeś złą drogą, ale cóż, masz piec solidny, więc możesz nabijać się z diesli. Tylko diesla nie widać gołym okiem, a Ty starasz się szpecić auto wizualnie. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
bo z gustem jest jak z d..ą - każdy ma swojąKażdy samochód robi pod siebie i to najważniejsze, żeby modyfikacje odpowiadały właścicielowi, a że Tobie nie odpowiada to tylko Twój gust.
jest zwyczajnie zabawne.Takie komentarze jak Twoje są zbędne, nie widziałeś na żywo jak bella jeździ ani nie poznałeś właściciela.
a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...moze szukajcie w dziale nasze belle seryjnych pojazdow i tam komentujcie ze sa zajebiste i oh ah
a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...
Ja nie mam mentalności klakiera.
Odnośnie twojego samochodu, to oprócz felg, czerwonego podświetlenia, naklejek i przyciemnienia szyb, nic szczególnego wizualnie nie ma, więc jednak bliżej Ci do serii niż do tuningu.
Rozumiem też, że nie każdy potrafi znosić krytykę i każde słowo nie będące potwierdzeniem wyboru jest ciosem. Ale to można w sobie wyćwiczyć.
EOT