moje siostrzyczki :)

No mam dwie:) 156 ale SW, zobaczycie wkrótce:) Heh;) a fotele recaro też w tapicerce wychodziły?? Myślałem że tylko skora, ale i tak są fajne:)

no nie powiem bo nie bylo łatwo chociaz w sumie do jednej lala sobie zona paliwko ;) ale utrzymac je obie nie bylo latwo jak nie jedna foszyla to druga jak nie jednej ubezpieczenie to drugiej i tak dalej :)

Co do Twojego auta to napiszę krótko - nic oprócz silnika nie ma w nim interesującego. Felga wg mnie zbyt "dizajnerska" jak do budy 156-tki, szyby za ciemne, "lista płac" była modna w czasie, gdy w kinach królowali Szybcy i Wściekli 2. I te czerwone podświetlanie, mmm... Poszedłeś złą drogą, ale cóż, masz piec solidny, więc możesz nabijać się z diesli. Tylko diesla nie widać gołym okiem, a Ty starasz się szpecić auto wizualnie. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

Co do Twojego auta to napiszę krótko - nic oprócz silnika nie ma w nim interesującego. Felga wg mnie zbyt "dizajnerska" jak do budy 156-tki, szyby za ciemne, "lista płac" była modna w czasie, gdy w kinach królowali Szybcy i Wściekli 2. I te czerwone podświetlanie, mmm... Poszedłeś złą drogą, ale cóż, masz piec solidny, więc możesz nabijać się z diesli. Tylko diesla nie widać gołym okiem, a Ty starasz się szpecić auto wizualnie. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

spociłes sie przy pisaniu tego postu??? dla ciebie moze w tym aucie nie ma nic interesujacego a dla mnie i wielu innych jest dużo

Każdy samochód robi pod siebie i to najważniejsze, żeby modyfikacje odpowiadały właścicielowi, a że Tobie nie odpowiada to tylko Twój gust. Mi się podoba i wielu jak widać również. Takie komentarze jak Twoje są zbędne, nie widziałeś na żywo jak bella jeździ ani nie poznałeś właściciela. Wpadnij do Chodzieży (niedaleko masz) to Ci pokaże moc mojego diesla.

Dla mnie bomba Maciek, kiedy następne modyfikacje? Oby tak dalej :)

Każdy samochód robi pod siebie i to najważniejsze, żeby modyfikacje odpowiadały właścicielowi, a że Tobie nie odpowiada to tylko Twój gust.
bo z gustem jest jak z d..ą - każdy ma swoją ;)

ale to stwierdzenie
Takie komentarze jak Twoje są zbędne, nie widziałeś na żywo jak bella jeździ ani nie poznałeś właściciela.
jest zwyczajnie zabawne.

Jakoś mi blisko do sedna wypowiedzi turtila, więc wypowiem się, aby nie był osamotniony :D
Mój gust jest generalnie stały i niezależny od tego, czy znam właściciela, czy też nie. I co ma komentarz o wyglądzie auta do tego jak ono jeździ? Jak nie jeździ, ale wygląda to też jest ekstra, czy już nie? To działa w dwie strony, czy tylko w jedną?
Czy poznając właściciela nie jednego ostro komentowanego w wątku tuningowym koszmarka, ma on zacząć podobać się, bo podoba nam się właściciel? Klapki na oczy spadaja, czy hipokryzja wyrywa się z ukrycia?

Nie musicie się ze mną zgadzać rzecz jasna, bo przecież każdy swój rozum ma. No nie? ;)

Ostatnia edycja:
emka powiem tak-jezeli blisko ci do wypowiedzi turtila to rozumiem ze jestes zwolenniczką auta w wersji seryjnej lub zmodyfikowanej fabrycznie i nic po za tym ja niestety nie mam gustu zblizonego do twojego i turtila i ot to cały problem mi sie moja bella podoba jaka jest poswiecam jej duzo czasu i sporo pracy a jej efekty nie musza sie podobac wszystkim i tyle.turtil napisal ze podswietlenie wyglada zle ja sie z tym nie zgodze bo nie widzial auta w calosci a jakie mialem sobie zrobic niebieskie do calego czerwonego w srodku??? wtedy byla by bomba no nie? co do "listy plac" specjalnie zrobilem czarną zeby byla a nie razila po oczach na pomarańczowo,szyby przzyciemnilem srednia folia wszystkie a ze srodek calutki czarny to jeszcze pogłebia efekt ciemnych szyb chyba ze lepiej waszym zdaniem bylo przyciemnic sam tyl i tak zostawic :) napisał tez ze kola za bardzo "dizajnerskie" moim zdaniem lepsze takie niz kołpaki lub seria

no ale to wszystko jest moje zdanie wasze jest inne wiec moze szukajcie w dziale nasze belle seryjnych pojazdow i tam komentujcie ze sa zajebiste i oh ah
pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
moze szukajcie w dziale nasze belle seryjnych pojazdow i tam komentujcie ze sa zajebiste i oh ah
a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...
Ja nie mam mentalności klakiera.

Odnośnie twojego samochodu, to oprócz felg, czerwonego podświetlenia, naklejek i przyciemnienia szyb, nic szczególnego wizualnie nie ma, więc jednak bliżej Ci do serii niż do tuningu.

Rozumiem też, że nie każdy potrafi znosić krytykę i każde słowo nie będące potwierdzeniem wyboru jest ciosem. Ale to można w sobie wyćwiczyć.
EOT

a dlaczego Ty komentujesz negatywnie samochody w wątku tuningowym? Ani nie znasz właściciela, ani nie jechałeś tym autem? Gust też masz inny. Poszukaj sobie takich, którym przyklaśniesz...
Ja nie mam mentalności klakiera.

Odnośnie twojego samochodu, to oprócz felg, czerwonego podświetlenia, naklejek i przyciemnienia szyb, nic szczególnego wizualnie nie ma, więc jednak bliżej Ci do serii niż do tuningu.

Rozumiem też, że nie każdy potrafi znosić krytykę i każde słowo nie będące potwierdzeniem wyboru jest ciosem. Ale to można w sobie wyćwiczyć.
EOT

poszukaj sobie definicji tuningu w jakims słowniku a klaskaj sama sobie bo z mojej strony poszly w jakims sensie slowa krytyki w twoim kierunku i widze ze tez ich nie umiesz przyjac wiec zastanow sie jaki z ciebie klakier
a co do slowa nie bedacego potwierdzeniem wyboru to sie zastanow bo jak mialbym sluchac ciebie i tobie podobnym to pewnie jezdzil bym teraz deskorolka

Ostatnia edycja:
20120511_193640.jpg20120511_193610.jpgdawno nie było nic w temacie ruszane wiec pochwale sie nowymi (używanymi) felgami :)

a no teraz to idzie baaaardzo grubo bo alficzka stoi u mechaniora
a robi sie przy niej tak:
wymiana termostatu
wymiana wszystkich filtrow
wszystkie płyny
regeneracja układu kierowniczego (gubił sie płyn od wspomagania)
wymiana swiec
klocki przod
podklejenie progow (inni mechanicy je poniszczyli)
naprawa klimy (kłękła i nie wstała :P )
wymiana amorkow na sportowe koni
sprezyny eibach
wachacze górne
koncowy tłumik ulter
i to chyba na tyle jak narazie jeszcze zostaje odnowienie felg ale to pewnie w zimie i zakup oponek nowych
tak sie mi troche ze tak powiem zaniedbała to tamto i sie uzbierała ładna lista znowu pojdzie po kieszeni :/

a Ty co tam zdziałałes cos ?? :) wiesz o co mi chodzi ;)

Tak zapytałem zaczepnie to się w którymś temacie pisałeś, że się robi auto a tu ani słowa. U mnie wciąż coś stoi na przeszkodzie - jak nie awaria sprzętu do malowania (elementy zostały w podkładzie) to teraz ja jestem uziemiony i muszę leżeć bo wstać za bardzo nie mogę. Jak będzie trochę pogody to mam nadzieję, że elementy doczekają się montażu a lakier polerki.

co cie tak połamało ze nie mozesz sie podniesc? czy porażka niemiec cie tak przybiła :) mam nadzieje ze sie wyrobisz do ogolnopolskiego :P

Porażka Niemiec mnie nie przybiła aż tak, chociaż liczyłem na finał Niemcy : Portugalia. Sam grałem ostatnio w piłę i mi się coś porobiło. A co do ogólnopolskiego to też mam taką nadzieję.

dzisiaj zrobiłem zakupy dla mojej belli w kierunku car audio :) zakupiłem jej

wzmacniacz crunch AMP gravity GTX
subwofer crunch CRB 500
głosniczki na przod audison AV K6
głosniczki na tył herz ESK
radyjko kenwood DDX-4021
mysle ze wszyskto razem bedzie dawac rade tyle ze juz widze ze bede musiał na przednie głosniki zrobic adaptery bo sie nie zmieszcza w drzwi tył jakos mi sie uda upchac no i zeby wepchac wofer do bagaznika bede musiał wyciagnac tylnią kanape :)

Amortyzatory
Powrót