moje siostrzyczki :)

dzisiaj zrobiłem zakupy dla mojej belli w kierunku car audio :) zakupiłem jej

wzmacniacz crunch AMP gravity GTX
subwofer crunch CRB 500
głosniczki na przod audison AV K6
głosniczki na tył herz ESK
radyjko kenwood DDX-4021
mysle ze wszyskto razem bedzie dawac rade tyle ze juz widze ze bede musiał na przednie głosniki zrobic adaptery bo sie nie zmieszcza w drzwi tył jakos mi sie uda upchac no i zeby wepchac wofer do bagaznika bede musiał wyciagnac tylnią kanape :)

a tak to wyglada jeszcze przed montazem (nie było jeszcze czasu)

Załączniki

• IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    125.8 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    89.2 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    75.9 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_0037.jpg
    IMG_0037.jpg
    104.9 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0038.jpg
    IMG_0038.jpg
    124 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_0039.jpg
    IMG_0039.jpg
    92.2 KB · Wyświetleń: 73
eeeee no nie mow dzisiaj własnie wruciłem do austrii i nie wiem czy mi sie uda zamontowac przed zlotem ale zobaczymy :) zreszta ja juz rok czekam na twoje progi :P

no to thx :) wyslesz na priva czy pochwalisz sie w twoim temacie?? ;P

no wiec dzisiaj nie miałem co robic i zrodził sie w mojej głowie pomysł na alfe :) i plan jest taki:

pomalowanie alfy w czarny mat z lakierowanymi detalami
odnowa felg tylko nie wiem czy je robic w ten sam kolor czy wypolerowac??
zamontowac w koncu audio
przeszyc podsufitke na kolor czarny
zamontowac wiekszy hamulec z przodu
i zglebic ja na jakims zawieszeniu np.gwintowanym

plan prawie doskonały :)

łukaszku nie peniaj dam rade a na nastepnym ogolnopolskim jezyk ci spadnie na asfalt :P ja jestem z natury raczej zawziety jak sobie cos umysle to darze do tego uparcie :)

To nie Ty przypadkiem parkujesz/parkowałeś swoją Alfę w 12bez.? Ruckergasse i okolice?

hehe a czy to tobie kiedys machałem na ruckergasse? wtedy mogłes mnie tam widziec bo zabierałem z tamtad kolezanke do pl normalnie mieszkam w 22 bez.albo machałem ci na czechach niedaleko za granicą polski :D

No wszystko się zgadza :)
Ale zdarzało mi się częściej tam widywać Alfę na naszych blachcah, dlatego pytam.
A żeby nie robić zbytnio OT to bardzo ładne włoszki :)

hmmm ale to raczej nie mnie bo niezbyt czesto bywam w tamtych okolicach

- - - Updated - - -

A żeby nie robić zbytnio OT to bardzo ładne włoszki :)

musze zaktualizowac ten temat bo jednej juz nie ma ale za to jest znowu inna ktorej tutaj znow nie ma i tak to namieszane jest :)

dzisiaj alficzka odebrana od mechanika alfa ma nowy kompletny rozrzad razem z pompą wody a ja mam lzejszy portfel :(
zamontowane zostało popuszczanie zamka bagaznika z pilota w przyszłym tygodniu na tym samym pilocie wyladuje jeszcze otwieranie i zamykanie auta :) no i za jakies dwa tygodnie ala dostanie nowe indywidualne tablice rejestracyjne :D

Jeśli mowa o aktualizacji tematu to ja bym chetnie zobaczył jak ta Twoja rodzina teraz się prezentuje :D

Amortyzatory
Powrót