• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

moje siostrzyczki :)

prosze tutaj fotki aktualnej rodzinki :D czarna 2.5 V6 rok 98 srebrna 1.6 TS rok 00 obecnie obie w wydaniu zimowym :)IMG_0031.jpgIMG_0043.jpgIMG_0042.jpgIMG_0041.jpgIMG_0040.jpgIMG_0039.jpgIMG_0038.jpgIMG_0037.jpgIMG_0036.jpgIMG_0035.jpgIMG_0044.jpg

oj tam oj tam na lato ma ładne aluski :) a dzisiaj sie rozstrzygnie czu zostanie jeszcze troche z nami czy zostanie zamieniona na GT po obiadku jade obejrzec :D

no i stało sie ze srebrnej 156 juz z nami nie ma a za to jest srebrna GT znowu trzeba temat zaktualizowac :)

pozdrowienia dla kolegi alfaholika spotkanego w sobote w Białce Tatrzańskiej niestety nie było okazji porozmawiac :) IMG_0134.jpg

a tak w temacie alfa dostała ostatnio nowe tablice rejestracyjne :D

haha drifter nie swiruj przemysliwałem to na wszystkie sposoby i wyszło ze tak bedzie najlepiej :)

Przypomnę tylko, że w pierwszej wersji chciałeś je na czerwono malować ;). No ale dobrze, że nie uskuteczniłeś tego planu. Po polerce zobaczysz jak będziesz zasuwał ze szmatką w koło samochodu żeby felgi były na błysk ;)

nie bardzo mogłem cos wymyslic pod tym kątem zeby pasowało a miesciło sie w 5 znakach a ty co myslisz?

A mało to słów 5 literowych... Jakbyś miał rejestrację zaczynającą się od P0, D0, WI to można byłoby trochę więcej pokombinować. Na razie największą skuchą jest dla mnie blacha z Poznania P0 JEEP. 156 masz czarną więc NERO może być ;). Chociaż część osób może pomyśleć że jesteś fanem zespołu Nero.

no widziałem juz tego pojeepa :) nawet nie wiedziałem ze jest taki zespoł ? kto wie o co chodzi ten tak nie pomysli a kto nie wie ten pomysli ze tak ma byc :)

Amortyzatory
Powrót