• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

moje siostrzyczki :)

nadkola jakies zamienniki ale naprawde nie polecam bo to nawet plastiku nie przypomina krztałtowo niby pasuje ale do oryginału to im baaaaaaardzo daleko napewno juz tego nie kupie wiecej
a co do ciemnych novitecow to sa do upolowania jak moje felgi :P

Ciemne lampy novitec do swojej 147 upolowałem a felgi to Ci na zlocie odkręcę więc wszystko do ogarnięcia ;).

A te plastikowe nadkola zamienniki to zawsze były dziadowskie i dlatego lepiej szukać używanych oryginałów.

ja felgi tez upolowałem wiec wiesz jak to jest z tym polowaniem ale jak bedziesz chciał to przejdziemy sie po osrodku w nocy i napewno znajdziemy jakies fajne felgi do twojej 147 :)

pod koniec przyszłego tygodnia alfa wyjezdza z warsztatu z zamontowanym audio :D

czarna własnie wróciła do mnie po montażu audio efekt co najmniej zadowalajacy a banan z gęby nie schodzi :D no i przy okazyjnie dostał nowa skórke na kierownice,gałke zmiany biegów i mieszek przy gałce ;)IMG_0699.jpgIMG_0719.jpgIMG_0718.jpgIMG_0717.jpgIMG_0716.jpgIMG_0715.jpgIMG_0713.jpgIMG_0711.jpgIMG_0710.jpgIMG_0707.jpgIMG_0706.jpgIMG_0705.jpgIMG_0704.jpgIMG_0702.jpgIMG_0701.jpgIMG_0700.jpgIMG_0720.jpg

No to pojechałeś :D Dasz obejrzeć jakąś telenowele na zlocie? ;)

No I zonk komus spodobalo sie moje radio tak bardzo ze wszedl w jego posiadanie bez pytania jak bylo wczesniej widac u gory a tak zostalo zdemontowane przez tego jegomoscia
99.jpg

Ostatnia edycja:
Współczuję. Amatorów cudzej własności w tym kraju mlekiem i miodem płynącym ciągle stada...
Masz okazję zrobić konsolę na oryginał. Z tym silnikiem 156 powoli klasycznieje, więc oryginalna konsola będzie na miejscu w 100%

Ja u siebie miałem podobną rozpierduszkę.. Gdybym wiedział jak to się skończy to bym zostawił złodziejowi radio na dachu bo nie było wiele warte..

Współczuję. Amatorów cudzej własności w tym kraju mlekiem i miodem płynącym ciągle stada...
Masz okazję zrobić konsolę na oryginał. Z tym silnikiem 156 powoli klasycznieje, więc oryginalna konsola będzie na miejscu w 100%

i tu ci zaskocze nie ukradli mi tego w Polsce tylko w Austrii :) konsole narazie załozyłem ori ale raczej przy tym nie zostane.odnosnie alfy i tego ze klasycznieje mam wieksze plany i bede regularnie uzupełniał temat :)

Dodano po 2 minutes:

Ja u siebie miałem podobną rozpierduszkę.. Gdybym wiedział jak to się skończy to bym zostawił złodziejowi radio na dachu bo nie było wiele warte..

rozpierducha totalna najgorsze wszechobecne szkło z szyby i demolka połaczona z przegzebką na szybko,dobrze ze nie wpadli na pomysł zeby do bagaznika kuknąć bo juz bym sie chyba załamał :)

Dodano po 2 minutes:

Przykra sprawa:(, custom-owy panel też zabrali?

mozna tak powiedziec :) wyłamali go i zabrali razem z radiem i sterownikiem od klimy na szybko poodcinane wszystkie kable i jak wyszło tak wzięli...

Ostatnia edycja:
Wiec ostatnimi czasy dzieki koledze sobieski 156 zawitaly u mnie piekne zaciski Od 166 3,0 I tarcze 330 stki.roznica w zatrzymywaniu auta niesamowita :)
467.jpg
468.jpg

Amortyzatory
Powrót