• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja pierwsza AR: 156 FL

Te na pierwszej stronie rzeczywiście mogą niebanglać, ale na innych jest juz ok!

Dziś mała aktualizacja.

Autko dostało nową gałkę od Belfra, radyjko JVC KD LHX-551, lusterko fotochromatyczne i w końcu nowe świece

2012-06-16_16-29-02_879.jpg
2012-06-16_16-29-06_985.jpg2012-06-16_16-29-18_110.jpg

:)

Z czego zaadoptowałes to lusterko? Były jakies problemy z montażem?

Lusterko z 166, bez problemu z montażem, na to samo mocowanie pasuje, bez rzeźbienia, a żeby działało tylko po stacyjce podłączyłem pod lampkę pod daszkiem przeciwsłonecznym a nie tak jak niektórzy robią pod normalne oświetlenie kabiny.

Radyjko wygląda porządnie :)

Dlatego to radyjko to jedyna opcja była dla mnie, pasuje super do konsoli.

A antares na sprzedaż?

Zostaje dla przyszłego właściciela Alfy :)

A z aktualizacji, pozbyłem się w końcu wszechobecnego błędu poduszek, winna okazała się kostka od kurtyny. Thx Mumin za pomoc;)

Ostatnia edycja:
No i skończyła się moja przygoda z AR. Niestety, Alfa Romeo nie wyprodukowała dla mnie nic odpowiedniego więc następne auto nie będzie z tej stajni.

Mojej 156 mi cholernie szkoda, i żal było jak w dal odjeżdżała, ale co zrobić. Następca już zarezerwowany i w weekend zajmie miejsce Alfy w garażu. Na spoty i czasem zloty z chęcią dalej bym przyjeżdżał jak mnie nikt nie wygoni ;)

Przynajmniej dalej włoszczyzna. Bo tym razem zagości u mnie Thesis.

Poczatek postu brzmiał jakbys kupił niemca: )

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

AR 159 Cię nie kręci?
Pozdrawiam.
- Rafał

Niestety, stwierdziłem jednak że jest za mała. Tyle samo miejsca dla kierowcy co w 156, z tyłu jeszcze mniej, bagażnik śmieszny. I wersje z sensownymi silnikami są za drogie dla mnie. I ta kierownica....

A 166 odpadła bo tak. ;)

Amortyzatory
Powrót