rain
Nowy
Ostatnio kupiłem sobie takie małe cacko, i skoro już skończyłem zabawę w serwis i rejestracje przyszedł czas na pochwalenie się autem
To moja pierwsza Alfa, wcześniej jeździłem Lancią Lybrą 2.4 JTD i jestem aktywnym członkiem zarówno Lancia Klub Polska i Lancia Klub. I właśnie od ojca założyciela tego drugiego kupiłem obecną Alfę, czyli w Łodzi w Lancia Team.
Jako że jestem przyzwyczajony do uczestniczenia w życiu klubu postaram się wspierać i bywać na zlotach lokalnych i ogólnopolskich
Do tej pory byłem przyzwyczajony do bujania się w moim mini tapczaniku i przesiadka do Alfy była trochę drastyczna
Ale za to przyrost mocy jest znaczny
I już pokochałem to autko.
A teraz szczegóły wozu.
2003 rok
Berlina
2.4 MultiJet
88000 km
Wyposażenie:
- ksenony
- telefon
- podgrzewane fotele
- zmieniarka 10 płytek
- ABS+EBD+ASR
- GPS (graficzny, bez map, nie działa w PL ;( )
- tempomat
- czujnik deszczu
- 4x el. szyby
- 16' felgi
i inne standardowe rzeczy
Ze zrobionych rzeczy to wymienione rozrząd i zawieszenie. Pozostało koło dwumasowe za jakiś czas bo już popiskuje. Poza tym jak ta lala.
A teraz fotki. Niestety na kołpakach z Tesco bo zimówki już są.

To moja pierwsza Alfa, wcześniej jeździłem Lancią Lybrą 2.4 JTD i jestem aktywnym członkiem zarówno Lancia Klub Polska i Lancia Klub. I właśnie od ojca założyciela tego drugiego kupiłem obecną Alfę, czyli w Łodzi w Lancia Team.
Jako że jestem przyzwyczajony do uczestniczenia w życiu klubu postaram się wspierać i bywać na zlotach lokalnych i ogólnopolskich
Do tej pory byłem przyzwyczajony do bujania się w moim mini tapczaniku i przesiadka do Alfy była trochę drastyczna
A teraz szczegóły wozu.
2003 rok
Berlina
2.4 MultiJet
88000 km
Wyposażenie:
- ksenony
- telefon
- podgrzewane fotele
- zmieniarka 10 płytek
- ABS+EBD+ASR
- GPS (graficzny, bez map, nie działa w PL ;( )
- tempomat
- czujnik deszczu
- 4x el. szyby
- 16' felgi
i inne standardowe rzeczy
Ze zrobionych rzeczy to wymienione rozrząd i zawieszenie. Pozostało koło dwumasowe za jakiś czas bo już popiskuje. Poza tym jak ta lala.
A teraz fotki. Niestety na kołpakach z Tesco bo zimówki już są.