Moja pierwsza AR: 156 FL

W końcu zebrałem się za malowanie... Narazie jedna strona

no no elegancko - a widziałeś u mnie folie?? ;)

no no elegancko - a widziałeś u mnie folie?? ;)

Nie :P

Dziś adaptery lusterek chiałem zrobić folią, ale niestety okazała się mało elastyczna i przy zaokrągleniach się zginała :/

A jutro pomaluje resztę zacisków.

no ja też myślę o adapterach ale chyba dopiero po zimie - nie wiem zobacze...

Takie dwie fajne foteczki jakie znalazłem na kompie. Jeszcze na wrocławskich balchach.

A żeby post nie był bezproduktywny:
- dziś wymieniony aku, zamontowana Cetra Futura, ale i tak fajnie że oryginalny aku 7 lat wytrzymał
- wyczyszczone wnętrze

A jutro, mycie, woskowanie i nowa sesja zdjęciowa. :D

Dziś był/jest piękny dzień i jako że zostałem sam to trochę czasu Belli poświęciłem.

Przede wszystkim umyta i nawoskowana, włożyłem jej postojówki Blue Vision Philipsa i bliżej nie okreslone chińske gówienka na długie które swoja drogą mają śliczną białą barwę :D

Pojechałem w mój ulubiony zakątek Wrocka i zrobiłem trochę fotek których częśc jest poniżej, a jako bonus na lepszy humor kupiłem sobie dodatkową zabaweczkę :D

Pierwsze foty na blachach DDZ :>

Załączniki

• 4.JPG
    4.JPG
    248.1 KB · Wyświetleń: 251
W końcu zrobiłem coś do czego dłuuugo sie przymierzałem. Pomimo dwóch lewych rąk i skomplikowanego kształtu adapterów, efekt jest gicior :D Poza paroma niedoskonałościami które są od spodu :/ Na żywo o wiele lepiej ;)

A sama follia naprawdę wieeeeele wybacza :D

Załączniki

• lusterka.jpg
    lusterka.jpg
    145.1 KB · Wyświetleń: 240
W końcu zrobiłem coś do czego dłuuugo sie przymierzałem. Pomimo dwóch lewych rąk i skomplikowanego kształtu adapterów, efekt jest gicior :D Poza paroma niedoskonałościami które są od spodu :/ Na żywo o wiele lepiej ;)

A sama follia naprawdę wieeeeele wybacza :D
Całkiem fajnie.
Daj manuala jak osiągnąć taki efekt.
Pozdrawiam.
- Rafał

Mała sesyjka ;)

Ta antenka w szronie ma cos urokliwego i nie mogłem się powstrzymać żeby nie pochwalić się tą fotą ;)

zdjęcie z antenką boskie :) owłosioną wersję masz strasznie :)
teraz tylko nożyczki w dłoń i jakąś fryzurkę można zrobić :P

drugie foto też mi się podoba...ten pyszczek po FL strasznie mnie kręci :D

Śliczna sztuka poliftowa, a w dodatku ksenon i idealne serducho 2.4 JTDm.... Mogę śmiało powiedzieć, że zazdroszczę :P

Pozdrawiam

Właśnie dla takich szronów... kupiłem pokrowiec na dach i szyby auta :)
Teraz bryka pod chmurką nie cierpi aż tak a i odśnieżanie trwa 5 sekund.

Pozdrowienia noworoczne dla "bliźniaka" :)

Amortyzatory
Powrót