Moja nowa miłość Alfa Romeo 159

Czy masz zestaw Blue&Me czy multifunkcyjną kierownicę, która jednak pozwala sterować tylko radiem?

Blue&Me nie mam ale za pomocą przycisków normalnie steruje radiem:)a Tobie nie działa?

długo się zbierałem ale w końcu kupiłem, mała rzecz a cieszyć będzie oko:)

IMG_20130709_115240.jpg

Mozna wiedziec gdzie taki oryginalny breloczek jest do dostania? ,bo tez jestem zainteresowany.

Ja byłbym ostrożny z zakladaniem do kluczyka breloka z metalowa obręczą. Po jakimś czasie bedziesz miał na tej części malowanej na srebrno odpryski.

Strasznie fajnie ten brelok wygląda, od zawsze chodził mi po głowie ;D Ale dostałem w prezencie taki duży metalowy, niczym 'starożytna moneta' i jakoś dałem sobie spokój :P A co do tej metalowej obręczy to mariuszoles ma rację, po jakimś czasie ten 'chrom' odpadnie i będzie widać plastik, co średnio wygląda :P Niemniej ciężko o jakiś zamiennik dla metalowego kółeczka :)

długo się zbierałem ale w końcu kupiłem, mała rzecz a cieszyć będzie oko
szybko Ci się udało :)
Chłopaki mają rację, usuń to metalowe kółko. Ja mam zamiast niego taki jakby sznur metalowych mini korali, które nie rysują konsoli, a do tego łatwiej brelok nosić w kieszeni.
Pozdrawiam.
- Rafał

Świetnie się prezentuje! Mam bardzo podobną, ale jeszcze trochę mi brakuje, żeby ją dopieścić tak jak Ty Twoją. Napisz na PW jaki był koszt obszycia kiery, dźwigni biegów i ręcznego :) Pozdrawiam i szerokości

Blue&Me nie mam ale za pomocą przycisków normalnie steruje radiem:)a Tobie nie działa?

długo się zbierałem ale w końcu kupiłem, mała rzecz a cieszyć będzie oko:)

Pokaż załącznik 101440

Ładny detal. Ale to kółko masywne chyba będziesz musiał zastąpić sznurkiem albo Ci zrobię rzemyk z jasnej skóry bo inaczej zaraz będziesz miał folię na konsoli obitą.

Mozna wiedziec gdzie taki oryginalny breloczek jest do dostania? ,bo tez jestem zainteresowany.

ja go dorwałem tutaj http://sklep.pol-car.pl/ ale z tego co widzę to już go nie mają, trzeba szukać sporo po necie bo mało tego się pojawia

Ja byłbym ostrożny z zakladaniem do kluczyka breloka z metalowa obręczą. Po jakimś czasie bedziesz miał na tej części malowanej na srebrno odpryski.

Chłopaki mają rację, usuń to metalowe kółko. Ja mam zamiast niego taki jakby sznur metalowych mini korali, które nie rysują konsoli, a do tego łatwiej brelok nosić w kieszeni.

poprzedni "brelok" miałem też z metalowym kółkiem i nic się w ciągu 1,5r nie stało ale fakt że był mniej masywny, macie racje, po czasie można sobie nim zaszkodzić i w kieszeni ciężko się układa:)

Ładny detal. Ale to kółko masywne chyba będziesz musiał zastąpić sznurkiem albo Ci zrobię rzemyk z jasnej skóry bo inaczej zaraz będziesz miał folię na konsoli obitą.

powiem Ci że pomysł na rzemyk z jasnej skóry już mi się podoba:)

Brelok miazga, taki smaczek dopełniający całość - świetny

teraz jak jadę autem to wzrok ukradkiem idzie na brelok i banan na twarzy hehe:)

ale żeby nie było przestoju dzisiejsza paczka:o

IMG_20130710_215910.jpg

Obiektywnie patrząc nie było ze starym źle ale oprócz odprysków z jazdy było w dolnej części trochę bąbelków od odchodzącej farby co mnie drażniło:) Spróbuje wymienić grill bez zdejmowania zderzaka, zobaczymy czy mi się uda

Jak bedziesz sprzedawal to powiedza ,ze byla bita bo za ladne scudetto jak na ten rocznik:)(chyba wiesz oco biega):)

Paweł no teraz bedzie juz całkiem oczy z przodu raziło! (odbitym światłem od świeżego chroma) to ze starym scudetto to tak jak mówilismy czy wyrzucasz ;)

Nie chcesz sprzedać może starego grila? jak coś to pisz na priv :)
P.S. Świetnie się Tw autko prezentuje :)

Jak bedziesz sprzedawal to powiedza ,ze byla bita bo za ladne scudetto jak na ten rocznik(chyba wiesz oco biega)

heh dokładnie:) taka mentalność w naszym kochanym narodzie, dlatego wychyle się i nie sprzedam a za +/- 20lat zrobię mu żółte tablice i będzie:rolleyes:

to ze starym scudetto to tak jak mówilismy czy wyrzucasz

Nie chcesz sprzedać może starego grila?

Luke takie założenie było ale w ost. chwili dostałem ofertę nie do odrzucenia także no niestety, będziesz miał pretekst by swój ściągnąć i pomodzić:)

P.S. Świetnie się Tw autko prezentuje

Dzięki:) wiele zmian mam nadzieje jeszcze nastąpi

Zawsze można zrobić zdjęcia z wymiany, pokazać dwa elementy obok siebie i chociaż tym udowodnić zainteresowanemu, że to była wymiana wyłącznie ze względów estetycznych :P

Zawsze można zrobić zdjęcia z wymiany, pokazać dwa elementy obok siebie i chociaż tym udowodnić zainteresowanemu, że to była wymiana wyłącznie ze względów estetycznych

Dokładnie:) dlatego dla potomnych:) chociaż ktoś za X lat powie i tak że to ściema a auto było walone z każdej ze stron... 2013-07-12+15.39.07.jpg

a tak już po 20130712_191523.jpg :) zdjęcie z telefonu nie oddaje ale bije blask tera z przodu - warto było, C.D. nastąpi:)

co ciekawe scudetto nowe mimo że oryginał różni się od poprzedniego, w plastiku w górnej części jest więcej miejsca do otwierania klapy a i brak możliwości zamontowania środkowych śrub( kuracja odchudzająca) :)

Ostatnia edycja:
masz czarno-biały znaczek czy tylko mi się zdaje?

naklejka na tzw "trasy", dzięki temu uchroniła oryginalny motylek na spotkanie z kamieniem:) bo oryginalny emblemat jest tylko na miasto- małe prawdopodobieństwo spotkania z kamieniem;) psychoza...

Amortyzatory
Powrót