Paweł_
Nowy
- Auto
- Giulietta
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szybko Ci się udałodługo się zbierałem ale w końcu kupiłem, mała rzecz a cieszyć będzie oko
Blue&Me nie mam ale za pomocą przycisków normalnie steruje radiema Tobie nie działa?
długo się zbierałem ale w końcu kupiłem, mała rzecz a cieszyć będzie oko
Pokaż załącznik 101440
Mozna wiedziec gdzie taki oryginalny breloczek jest do dostania? ,bo tez jestem zainteresowany.
Ja byłbym ostrożny z zakladaniem do kluczyka breloka z metalowa obręczą. Po jakimś czasie bedziesz miał na tej części malowanej na srebrno odpryski.
Chłopaki mają rację, usuń to metalowe kółko. Ja mam zamiast niego taki jakby sznur metalowych mini korali, które nie rysują konsoli, a do tego łatwiej brelok nosić w kieszeni.
Ładny detal. Ale to kółko masywne chyba będziesz musiał zastąpić sznurkiem albo Ci zrobię rzemyk z jasnej skóry bo inaczej zaraz będziesz miał folię na konsoli obitą.
Blue&Me nie mam ale za pomocą przycisków normalnie steruje radiema Tobie nie działa?
Pokaż załącznik 101440
Pokaż załącznik 101440
Brelok miazga, taki smaczek dopełniający całość - świetny

Jak bedziesz sprzedawal to powiedza ,ze byla bita bo za ladne scudetto jak na ten rocznik(chyba wiesz oco biega)
to ze starym scudetto to tak jak mówilismy czy wyrzucasz
Nie chcesz sprzedać może starego grila?
P.S. Świetnie się Tw autko prezentuje
Zawsze można zrobić zdjęcia z wymiany, pokazać dwa elementy obok siebie i chociaż tym udowodnić zainteresowanemu, że to była wymiana wyłącznie ze względów estetycznych

To chyba taka naklejka na znaczek...masz czarno-biały znaczek czy tylko mi się zdaje?
Heh... dokładnie tak powiedzą, a zdjęcie wygląda jak zrobione w photoshopiechociaż ktoś za X lat powie i tak że to ściema a auto było walone z każdej ze stron...
masz czarno-biały znaczek czy tylko mi się zdaje?