Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zrobie bedę miał spokój na lata
Napinacz mozna kupić za 340 zł cena 650zł to cena taka sama jak w ASOnapinacz 650 złocisza ? :O
Właśnie wyleczyłem się z 155 w 2.5![]()
Otóż to, zawsze jest coś co wymaga poprawyhehe niepoprawny optymistate stare kasztany z roku na rok ciągną coraz więcej kasy bo co chwile coś nowego się psuje
![]()
Też tak uważam.Wniosek taki że hydraulik lepszy - wymieniasz uszczelnienia, wymieniasz rolkę i masz jak nowy, do mechanika sprężyny raczej nie dobierzesz...
hydrauylik jak był by lepszy to by go nie zmieniali na mechaniczny. Po zmianie uszczelniaczy nie ma zadnej pewności że nie będzie za chwilę dalej ciekł to jego największa wada
Też tak uważam.
I tu się nie zgodzę.Ja swój robiłem na oringach z Agromy i nie mam z nim problemów po dzień dzisiejszy a było to 5 lat temu![]()
skąd ludzie na youtube maja takie ringi do zegarow świetnie to wygląda i pasuje idealnie do 155