Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jesli ktos nie sciaga sie na torze tylko na codzien jezdzi po ulicach to po co mu tarcze za 1kzl? mam Fabryczne 310mm z fabrycznymi klockami i w 110% mi wystarczaja.
Będę wielce zobowiązany za konkretną rzeczową informację do kogo mam sie zgłosić z problemem ?
Przy okazji - ma ktos powierzchnie cierna dla dużego i małego brembo?
Ja mam adapter do tarczy 310x28 do dużego brembo. Jeśli ktos chce to moge zrobić rys techniczny i dać na forum. Jest tez szansa ze bede mieć niebawem adapter 305x28 ale do małego brembo. Przy okazji - ma ktoś powierzchnie cierna dla dużego i małego brembo?
kolego mam taki zestaw jak cie interesuje to pw sprawdzony zaliczył tor kielce sam sobie to zmontowałem http://olx.pl/oferta/zaciski-brembo-alfa-147-156-gt-gta-swap-CID5-ID6N0Jf.htmlCały temat starałem się przeczytać dość uważnie jednak nie znalazłem w nim jednoznacznej informacji czy ktoś ma projekt wykonu adapterów i kto sie tym zajmuje. Mam na myśli osobę która już wykonywała dokładnie/ konkretnie te adaptery.
Mam od niedawna ALUTKĘ 156TS z '99 i chciałbym zamontować zaciski ze 166. pod tarczę najbardziej popularną 330.
Będę wielce zobowiązany za konkretną rzeczową informację do kogo mam sie zgłosić z problemem ?
ozi napisz coś więcej o tych zaciskach bo mam serie brembo w 166 i co potrzebuje do takiej przeróbki na 330 tarczę? Tarcza, klocek i co jeszcze?