Mnie interesuje wersja Distinctive z silnikiem 1,4 170 kucyków. Do tego Pakiet zawierający reflektory ksenonowe oraz nawigację fabryczną. Generalnie wychodzi podobnie jak cena Golfa MK VI z silnikiem 1,4 TSI 160 koni w wersji HighLine też z podobnymi dodatkami (ze względu na staż w salonie VW bez problemu uzyskuję tam podobny rabat przy zakupie auta). I pewnie bym już MK VI zamówił gdyby nie to że to tak naprawdę większy lifting piątki .... oczywiście jeszcze lepsze materiały wewnątrz to plus .... praktycznie jak passat. Natomiast jakby to powiedzieć .... te samochody są tak poprawne że aż nudne

W planach było jeszcze Audi A3 Sportback ale jakoś tak głupio kupić auto które kończy swój cykl produkcyjny za rok będzie miało następce .... podobnie jak Golf VI którego zupełnie nowa wersja VII pojawi się pod koniec 2012. Jeśli chodzi o estetyke przodu Alfy - dla mnie to coś zjawiskowego i osobliwie pięknego - strasznie mi się podoba. A presja cóż ... oczywiście że jest .... w pracy jak usłyszano moj pomysł to codzień mam docinki jak moja przyszła Alfa ?

Odpowiadam Molto Bene
PS. Choć nie ukrywam że sam się tej przesiadki boje

Ot przyzwyczajenia z grupy VW zostają - a to światła się włącza gdzie indziej a to inne kwiatki