Maciek-156
Nowy
- Auto
- AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Na zgodność wyposażenia z zamówieniem - no i obejrzeć dokładnie nadwozie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziękuje.. będę odbierał samochód w Carserwisie![]()
BTW mam mito tb 120km, czy to dokładnie ten sam silnik i osprzęt co w 155km ?
pali sporo bo 10.5 przy lekkich korkach więc po gwarancji myślę o małym tuningu ,bo dużo gorzej nie będzie, do ok 143km
Jeszcze poszukam na jakiś forach o tuningu ale może tutaj ma ktoś doświadczenia czy taka zmiana będzie odczuwalna ?
Znalazłem takie coś
http://de.novitec.nl/webshop/alfa-romeo/leistungssteigerung/Default.asp?prodID=127 ale nie ma akurat dokładnie mojej wersji oraz tutaj
http://www.44tuning.pl/alfa-romeo/chip-tuning-alfa-romeo-mito-1.4-t-jet-120-km.html
A do tego czasu zrobisz jakieś 10tys km? - to jest potrzebne aby silnik się "ułożł". Zrobienie chiptunigu w okresie gwarancyjnym wiąże się z ewentualną utratą gwarancji na silnik i osprzęt (turbinę) gdyby coś nawaliło.Ja ma Julkę 1.4 120 KM i bedę robił chiptuning w firmie Kreator Mocy. Myslę, że na początku marca. ....
A do tego czasu zrobisz jakieś 10tys km? - to jest potrzebne aby silnik się "ułożł". Zrobienie chiptunigu w okresie gwarancyjnym wiąże się z ewentualną utratą gwarancji na silnik i osprzęt (turbinę) gdyby coś nawaliło.
Oczekuje na odbiór Julki - planowany pod koniec stycznia.
Po zejściu z taśmy auto trafia najpóźniej w ciągu 9 dni do Polski - transporty z Włoch do centrali w Bielsku wychodzą co czwartek, a jadą 2 dni - w ciągu 14 dni od daty produkcji auto jest do odbioru w salonie, więc będzie to rocznik 2011
Dieler ma dokładną informację o dacie wyprodukowania auta - na moim przykładzie możesz sobie obliczyć kiedy ją odbierzesz:Czyli wedlug tego co napisales, swoj samochod powinienem odebrac w srode biorac pod uwage 14 dni roboczych a wczoraj sie dowiedzialem od dealera ze za dwa tygodnie bedzie. Znowu cos kreca :/
I odebrałem swoją dokładnie 25X2010... Wg. umowy dieler miał mnie poinformowac w 11tygodniu licząc od daty zamówienia, czyli najpóźniej 15X o terminie odbioru. 8X dostałem informację że została wyprodukowana i wyjedzie najbliższym transportem do Polski - ale transporty są organizowane tylko w czwartki, więc wyjechała transportem kolejowym (niestety) dopiero 14X. Dzisiaj 21X dotarła do Polski (centralny skład w Bielsku) i prawdopodobnie w poniedziałek 25X będzie do odbioru, czyli w 13 tygodniu od zamówienia. ....
Dieler ma dokładną informację o dacie wyprodukowania auta - na moim przykładzie możesz sobie obliczyć kiedy ją odbierzesz:
Czyli warto udac sie po odbior samochodu z czujnikiem lakieru, bo nie wykluczone ze TIR nie zmiescil sie pod wiadukt a Twoj byl akurat pierwszy na gorze![]()