MiTo 1.4 MultiAir - Lutraki

Hyena mam nadzieje ze Ty polecisz do mamusi z placzem jak Ci ktos nos wyprostuje dzieciaku.Kazdy temat zasmiecasz

Jak to po co? Po to żeby dogryźć drugiemu, może nawet jakąś zadymę uda się wywołać, i już dnia nie będzie trzeba zaliczyć do straconego ;)

Panie i Panowie, gdzie złośliwość, zazdrość i zadyma?
chciałem podkreślić, że przy dzisiejszym stopniu skomplikowania samochodu to jest zupełnie normalne, że on się popsuje

od tego MiTo dużo bardziej tłuste furki nówki stają unieruchomione na drodze i nikt z tym do gazety nie leci

... a właściwie to o co chodziło z tą zazdrością, mój układ chłodzenia jest szczelny, mam zazdrościć nieszczelnego, tylko dlatego, że koleżanka ma nowe auto za ciężko zarobione pięniądze?

kolezko poczytaj sobie temat moze w calosci i nie badz taka parszywa hiena bo Cie jakis wiekszy zwierz w koncu pogoni.Widac ze nie czytales tematu i nie wiesz o co chodzi a tylko wk...rwiasz ludzi swoimi dziecinnymi wywodami.Ile Ty masz lat??

kolezko poczytaj sobie temat moze w calosci

czytałem temat, auto zepsuło się parę razy. no i? nic szczególnego dla kogoś kto ma pojęcie o motoryzacji

jak się miało miękkie serce do zakupu AR, to teraz trzeba mieć twardą d**ę ;)

do niemerytorycznej zawartości twojego posta się nie odniosę

wiesz co odnoszac sie do Twojej merytoryki to na inna mnie nie stac niestety.Wiesz co nikomu zle nie zycze ale zeby Toja dedra zaczela sie sypac i zebys mial rownie twarda dupĘ

Dedra to bardzo fajna furka i super wygodna. Hyena, napisz nam kilka słów o Dedrze.

Wygląd derdry dla mnie to kozak zimowy. Zadbana ma prezencję. Jaki masz w niej motor?

I tak oto cudownym sposobem temat uciekł z wątku o MiTo i wkroczył na temat o Dedrze, nie ma to jak szybkie ucieknięcie od niewygodnego tematu....

Hyena i jakbyś czytał temat to byś wiedział, że nie chodzi tylko o usterki a o nieporadność serwisu w celu ich usunięcia, ale myśl sobie nadal swoje.

Ostatnia edycja:
I tak oto cudownym sposobem temat uciekł z wątku o MiTo i wkroczył na temat o Dedrze, nie ma to jak szybkie ucieknięcie od niewygodnego tematu....

nie zauważyłem, na więcej pytań Wujka nie zamierzam odpowiadać.

Hyena i jakbyś czytał temat to byś wiedział, że nie chodzi tylko o usterki a o nieporadność serwisu w celu ich usunięcia, ale myśl sobie nadal swoje.

nieporadność serwisów to też norma w naszym kraju. nie zamyka się to tylko w kręgu motoryzacji. robieniem medialnego szumu nic się nie poprawi w tym względzie.

tomek921 dziękuję Ci za skopanie tematu. Dzięki tobie dużo się dowiedziałem o interesującym mnie samochodzie. Pewnie nie zauważyłeś, że pytałem właściciela a nie bajaża z Chin.

tomek921 dziękuję Ci za skopanie tematu. Dzięki tobie dużo się dowiedziałem o interesującym mnie samochodzie. Pewnie nie zauważyłeś, że pytałem właściciela a nie bajaża z Chin.

Polecam się na przyszłość :) Jak zauważył Czarny mogłeś na PW napisać, tu jest temat o MiTo ;)

Amortyzatory
Powrót