Lutraki
Nowy
- Auto
- Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM
...
Anyway. Polecam Ci Lutraki nie wydawać więcej pieniędzy na ASO a rozeznać w promieniu km dla Ciebie do przyjęcia mechaników, którzy naprawdę znają się na rzeczy i w swoją pracę wkładają nie tylko swój czas ale także swoje serce i podchodzą do każdego problemu z odpowiednią analizą i zaangażowaniem. Mechanika, który nie boi Ci się powiedzieć, że samochód musi jeszcze u niego zostać 2 bądź 3 dni dłużej bo szuka przyczyny a nie tylko kamufluje problem bo przecież w kolejce jeszcze 4 Golfy stoją do naprawy na dziś. Poczytaj różne opinie na internecie na temat różnych serwisów samochodowych - naprawdę warto trochę jeszcze się przemęczyć i znaleźć kogoś, komu z zaufaniem będzie można zostawić samochód. Dobry mechanik, jak pozna historię Twojego samochodu to mocno zastanowi się czy tak przypadkiem powodem Twoich usterek nie jest inna przyczyna. Mnóstwo elementów jest ze sobą połączonych. Czasem wadliwa praca jednego elementu, nie do dostrzeżenia na pierwszy rzut oka potrafi popsuć kilka innych. Polska to nie Niemcy, tutaj 8letni samochód przy sprzedaży i tak osiąga ten sam pułap cenowy co model w ASO nieserwisowany, szkoda więc nerwów a przede wszystkich Twoich pieniędzy....
Dzięki za wpis
Woli jasności. Korzystałam z ASO w Bydgoszczy gdzie kupiłam auto i w Wawie u Tomka Twardowskiego, który moje auto dość dobrze poznał i przy problemach próbował pomóc i m.in. udostępnił swój warsztat w którym rzeczoznawca oglądał auto...
Gwarancja się skończyła w związku z tym ASO już mnie nie interesuje. Lada dzień Pablo zapozna się z historią mojego auta.
Też bym zaczął od wyczyszczenia styków, bo możliwe że tam leży problem
Używany można kupić za ok. 100PLN
Głowa do góry Aneto!Będzie dobrze
Pozdrawiam
OK. PAblo się tym zajmie. Ja już chwilami nie mam serca znów do tego auta.
A mówiłem w Żywcu co zrobić z tym ustrojstwem![]()
Nic nie pamiętam - hehehe, jak to było