Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jak napisałem żeby zdjęła ramki to ogólne poruszenie powstało, ale jak sama sobie kpiny robi głupimi kawałami (a większość widzów tak to niestety odebrała) i przykopuje wszystkim alfistom to ok. Zastanówcie się trochę bo to już na hipokryzję mi wygląda. Jak vw-man powie coś takiego to się wzburzacie, ale jak Lutraki to powie to luz - bo co ona może bo jest kobietą czy jest w mediach? Teraz jest równouprawnienie. Niestety, ale kilka innych tematów o kawałach o Alfie pokazało podejście osób do tego typu żartów i odbierają oni to jako kopanie dołka w swoim środowisku przez swojego człowieka. Jak wynika ze wpisów kilku osób w tym wątku to właśnie ten dowcip zasłużył na wyróżnienie i został najbardziej zapamiętany z tego reportażu.
Oczywiście życzę pozytywnego rozwiązania sprawy, bo jakby nie patrzeć problem jest dość poważny i na pewno bardzo denerwujący i uciążliwy.
Cześć
W poniedziałek 19.03 Turbo Kamera TVN Turbo 22.30 Mito będzie w całej swojej okazałości.
Nie oglądałem programu ale jestem bardzo ciekaw tego żartu koleżanki. Może ktoś przytoczy te słowa
To, że urocza, to wszyscy wiemy. A grzeczna już jest?Urocza Bella
No to oby tak dalejTak; przejechało w przeciągu kilku dni 800 km i jest git i oby tak dalej.
Tak; przejechało w przeciągu kilku dni 800 km i jest git i oby tak dalej.
Tak; przejechało w przeciągu kilku dni 800 km i jest git i oby tak dalej.
Czyli serwis w końcu dał radę usunąć usterkę? Oby ta usterka ani żadna inna już nie wystąpiła![]()
Jaka szkoda, że się nie mijaliśmy gdzieś. Szalałem przez długi łikęd we "Wrocławku".Moja pokazała dzisiaj podczas parkowania pod domem 997, ciekawe czy to jakaś prowokacja z jej strony?
![]()