Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak napisałem żeby zdjęła ramki to ogólne poruszenie powstało, ale jak sama sobie kpiny robi głupimi kawałami (a większość widzów tak to niestety odebrała) i przykopuje wszystkim alfistom to ok. Zastanówcie się trochę bo to już na hipokryzję mi wygląda. Jak vw-man powie coś takiego to się wzburzacie, ale jak Lutraki to powie to luz - bo co ona może bo jest kobietą czy jest w mediach? Teraz jest równouprawnienie. Niestety, ale kilka innych tematów o kawałach o Alfie pokazało podejście osób do tego typu żartów i odbierają oni to jako kopanie dołka w swoim środowisku przez swojego człowieka. Jak wynika ze wpisów kilku osób w tym wątku to właśnie ten dowcip zasłużył na wyróżnienie i został najbardziej zapamiętany z tego reportażu.
Oczywiście życzę pozytywnego rozwiązania sprawy, bo jakby nie patrzeć problem jest dość poważny i na pewno bardzo denerwujący i uciążliwy.
Cześć
W poniedziałek 19.03 Turbo Kamera TVN Turbo 22.30 Mito będzie w całej swojej okazałości.
Nie oglądałem programu ale jestem bardzo ciekaw tego żartu koleżanki. Może ktoś przytoczy te słowa
To, że urocza, to wszyscy wiemy. A grzeczna już jest?Urocza Bella
No to oby tak dalejTak; przejechało w przeciągu kilku dni 800 km i jest git i oby tak dalej.
Tak; przejechało w przeciągu kilku dni 800 km i jest git i oby tak dalej.
Tak; przejechało w przeciągu kilku dni 800 km i jest git i oby tak dalej.
Czyli serwis w końcu dał radę usunąć usterkę? Oby ta usterka ani żadna inna już nie wystąpiła![]()
Jaka szkoda, że się nie mijaliśmy gdzieś. Szalałem przez długi łikęd we "Wrocławku".Moja pokazała dzisiaj podczas parkowania pod domem 997, ciekawe czy to jakaś prowokacja z jej strony?
![]()