Bołtowicz? Ewentualnie jak dalej możesz jechać to polecają tu bardzo Tomka Twardowskiego. Ja nie miąłem z nim osobiście styczności ale przez telefon parę razy mu głowę zawróciłem i zawsze miał do mnie cierpliwość 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Również polecam
... Czy ktoś może jeszcze się wypowiedzieć na temat Coolcar?
A masz namiar na kogoś dobrego i nie drogiego nawet koło Warszawy?Też szukam od jakiegoś czasu kogoś ale posucha w tej kwestii... Trzeba zaryzykować albo jechać gdzieś dalej.
A masz namiar na kogoś dobrego i nie drogiego nawet koło Warszawy?
Możecie polecić jakiegoś blacharza w Warszawie lub okolicy?
juz tu polecałem z pełną odpowiedzialnością za słowa: PHU Auto-Jarzębowski, Raszyn tel 605-044-404
Po tym komentarzu na googlach: "Niestety zdolności lakiernicze firmy są mizerne. Po odebraniu auta (lakierowanie dachu) pozostawili jedno ognisko rdzy przy krawędzi dachu zasłaniając się że nie było dostępu. Nie były zdjęte relingi co również argumentowano że byłby później problem ze wstawieniem podsufitki. Jeśli chodzi o lakierowanie to odradzam." raczej średnio się garnę żeby tam jechać...