Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciężko w Wawie znaleźć kogoś kto ma czas, rozsadne ceny, zajmie się szczegółowo autem i rozwiąże wszystkie problemy.
Ostatnio naprawiałem auto u Pawła Mikulca. Jednak nie potrafił namierzyć jednej usterki, którą cały czas słychać podczas jazdy, byłem u niego dwa razy i nadal nic, trochę słabo, bo teoretycznie ma na forum dobrą opinie. Stwierdził, że to łożysko w skrzyni i za zdjęcie i wymianę łozyska 800 zł, przyczyna nadal nie rozwiązana. Zdziera jeśl chodzi o ceny, ja już do niego nie pojadę. Z tą samą wadą pojechałem na Arkuszową 2a i tam w sumie znaleźli przyczynę, tylko nie wiadomo czy na tym się zakończy. Jesli póloś chodziła a Paweł tego nie zauważył to coż kardyalny bład, nie chciało mu się ponownie wjechać na kanał i sprawidzć, dla mnie dyskwalifikacja tego fachowca! Zatem radzę go omijać.
Arkuszowa jest z kolei oblegana i dlugo trzeba czekać, zawiozłem im auto we wtorek i nadal nie mogli wjechać na kanał mimo, że codziennie mi obiecują, że jutro. To trochę niepoważne, przecież mogli mi od razu powiedzieć przyjedź Pan w nast. tygodniu. Ciekaw jestem czy usuną przyczynę.
Poszukaj czegoś na Łodygowej, tam jest trochę tych warsztatów, a od Ząbek rzut kamieniem. AJS w sumie jest na Targówku, więc też nie tak daleko.Panowie, polecilibyscie jakiegos mechanika blisko Zabek, ktory sprawdzilby dokladnie Alfe? ( taki przedlad przed zakupowy ) - znalazlem jedna wlasnie w tamtych okolicach i dobrze by bylo jakbym mial ja jak sprawdzic ( a raczej bede musial znalezc kogos kto by mi pomogl to ogarnac - bo jestem z Gdanska )
Panowie, polecilibyscie jakiegos mechanika blisko Zabek, ktory sprawdzilby dokladnie Alfe? ( taki przedlad przed zakupowy ) - znalazlem jedna wlasnie w tamtych okolicach i dobrze by bylo jakbym mial ja jak sprawdzic ( a raczej bede musial znalezc kogos kto by mi pomogl to ogarnac - bo jestem z Gdanska )