• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

Zabić to mało.
Jakiś idiota oblał mi dzisiaj auto chyba jakimś mlekiem czy czymś podobnym.
I tak miałem jutro myć auto (chociaż jest tylko lekko ubrudzone po deszczach) i nawoskować ale aż takiej motywacji nie potrzebuję do tego.

Pewnie fan VW... nie mógł znieść, że Alfa piękniejsza...

Tak po Twoich słowach wróciłem pamięcią do tego dnia i... faktycznie coś w tym musi być, bo przede mną na parkingu stał Golf IV. A przed nim kolejna 156 :p Chyba faktycznie musiał być to jakiś fan VW :)

Jest tu ktoś z Częstochowy??? Przeprowadziłem się tu 2 tygodnie temu z Białegostoku i zastanawiam się czy robicie jakieś spoty w okolicy... A po drugie kupiliśmy żonie colta 2007 w benzynie (bo niestety MiTo jest jeszcze za drogie a szukałem czegoś małego do miasta i niedrogiego) i zastanawiamy się nad zagazowaniem colcika. Może ktoś poleci jakiś warsztat, który się tym zajmuje w Częstochowie?

Koledzy czy jest ktoś z okolic Bielska, Szczyrku? Pisałem już na fb, ale zostało usunięte. Szukam informacji na temat jednego auta a konkretniej jego właściciela, auto to stara c-klasa na czarnych blachach BOR 1212 (bielski). W sobotę z rana będę w Waszych stronach, ale bardzo by ułatwiło poszukiwania gdyby ktoś kojarzył w jakich okolicach może stać bo mam ponad 500km w jedną stronę i czasu też mało. http://fotosik.net.pl/dm/3ITY/10637597_945060978842806_748135786_n.jpg

grzebie czasem ktoś coś przy swoim wozie? w przyszły weekend /pt/sb będe chciał wymienić wahacze przednie górne i poprzeczne z tyłu do tego może wyciągnąć przepławkę będę na garażu jakieś tam narzędzia mam + kabelek + laptop wiec jeśli ktoś by był chętny coś pomajstrować, wypić, pogadać a może nawet pomóc to zapraszam.
Katowice, Witosa wiecej info prv

Karol_PKAR nadal szukasz gazownika? Jak coś to się odezwij

p.s. Jestem z Częstochowy :) więc na piwko można się styknąć

a co do spota to by się coś przydało - z tego co widziałem jest trochę Alfistów w tym śniętym mieście :P

Siemka jest ktoś z Częstochowy, kto mógł by mi kupić i wysłać słuchawki z MM? Jest tylko jedna sztuka i tylko z odbiorem osobistym. A spod Krakowa trochę daleko jechać.

Myślę, że jak spod Krakowa to bardziej pasuje to napisać w dziale Małopolska, a nie Śląsk... :D

Kolega chyba chce, żeby ktoś mu te słuchawki w Częstochowie odebrał i wysłał pocztą wiec jednak dobry dział :)

Hmmm... była już prawie północ... czytałem jednym okiem :D Faktycznie... nie widziałem wcześniej pierwszego zdania :D

Ale, że to off-top to se przy off-topiłem :d

Ktoś widział baner "Alfaholicy" ten z białym napisem, na czarnym tle... tzn... komu go pożyczyłem ostatnio bo nie umie go znaleźć :D

Oddam ostatni telefon chyba tym roku
Sony xperia z2 nowka czarna :p

Amortyzatory
Powrót