• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

A po co z trupem na przegląd jechać?Przecie dowód rejestracyjny wystarczy. :-P

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka

z trupem to sie jedzie limuzyną na smyntorz abo do jakiej spalarni

Jak jadę na przeglad to często też im chcę dać dodatkowo na piwo, ale po to, żeby mi coś znaleźli.
Poważnie.

Z przeglądami to czasem jest po prostu tak że mam ochotę zatłuc gościa który to robi - usra się o jakąś głupią kontrolkę świecąca z poduszki i twierdzi że przez to przeglądu auto nie może przejść (niby jakim prawem? :O ) a zawieszenie mu każę przetrzepać dokładnie jak tylko się da (podkreślając że niedługo jadę na wakacje daleko i zrobię dużo kilometrów) to twierdzi że luzów brak i jest super, a po tygodniu przy okazji np. wymiany oleju okazuje się że drążki są wyebane jak nie wiem co i luzy jakieś na wahaczu.... paranoja..

Głupia świecąca kontrolka wyłącza cały system. Wiec jeżeli ktos wymusi ci pierwszeństwo tracisz żeby, łamiesz nos itd wiec jednak nie pierdoła a Twoje zdrowie.
Takie samo Twoje bezpieczeństwo jak sprawne hamulce czy zawieszenie.

lolo - na wielu stacjach ( nie jak to u nas bywa ) to diagnosta wsiada do autka więc widzi kontrolki :-)

Aż ja to na stacji u siebie sprawdzę przy okazji przeglądu. Wyłączę poduszkę pasażera i ciekawe, czy się doczepi.

Lolo, to jest SYFON... jak on ma czytać dokładnie i ze zrozumieniem skoro jest Syfonem a jak wiadomo Syfon jest przeważnie brudny/zapchany przez co ciężko mu czytać :D

nie znalazlem tematu do pozdrowien wiec napisze tutaj.Pozdrawiam czerwona 147 (chyba z ramkami) pod Ocynkownia Śląsk w Częstochowie, pozniej czarna Brere gdzies w centrum(nie wiem gdzie), kilka alfiatek 156 i 159 widzianych w Czestochowie oraz 2 czerwone Ferrarki,pomaranczowe Lambo, Czerwone Porsche Carere, szarego Nissana GTR-a widzianego gdzies na trasie z Czestochowy na Katowice.Nie wiem gdzie widzialem dokladnie wszystkich bo jechalem autokarem:D i mowie do zony licz wszystkie alficzki:D

Piter co ty dupisz, jest temat Przywróćmy tradycje witania

a moze i jest ale nie znalazlem.Chyba w nim kiedys pisalalem nawet.Trudno tutaj chyba tez mozna??Pawełku podeslij linka to skopiuje i wkleje tam

Znaczy jest - ale sie pozdrawia raczej alfy i forumowiczow a nie porsie nissany czy tam inne lambo

P.s.
Pozdrawiam panow w 159 na ramkach SC ... na bramkach w krk na A4 w czwartek do poludnia

bociek alf tez bylo kilka,a to ze mnie takie szczescie spotkalo zobaczyc jedno po drugim ferrari, lambo i GTR-ka to tez musialem napisac.Jest jakis tor w okolicach Czaestochowy bo to wszystko jechalo w kupie i tak sobie pomyslalem, ze moze gdzies chlopaki brykali

Amortyzatory
Powrót