• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

Dodaj 1299 za kuriera i wysylam
Albo 50 za dowoz i sie przejade od razu do Krosna do jednego goscia...

Opcja 50 jest powiazana z opcja 1299 z tym ze za kuriera robie wtedy ja :p

Robi ktoś trasę w najbliższym czasie Katowice - południe Śląska? Wyczaiłem skrzynie do mojej Q4 ale odbiór osobisty.

Jeżeli już tak bardzo nie wiesz to miejscowość mam wpisana w profilu. Z drugiej strony jakby nie patrzeć Beskidy są najbardziej na poludnie całego slaska ;)

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Z trzeciej strony gdybys napisal ze trzeba przywiezc to do ciebie to by bylo wszystko jasne po profilu a tak to wiadomo gdzie chciales dowoz?

Bociuś a cu żeś to za zdjęcie wkleił w tym awatarze .
Awansowołeś na kaprala ?

Wonsa na zima żech sie zapuścił bo pizgało pod nosem :p

Ubier se jeszcze czopecke cobyś mózgu nie wyziombił ;-)

No aż dziwne ;-) Bociuś czegoś nie zrozumioł ? Odlecioł do ciepłych krajów ?
Kozałak Ci ubrać czopke na głowe !

Ostatnia edycja:
juz dobrze bocius juz juz...kolega zartowal. Tez zauwazylem, ze bociek ostatnio jakis taki inny,przystojniejszy. Wyrobil sie chlopak:D

a jo sie pytol cego mam nie wyziombic :p

mózgu ;-)))

Dodano po 4 minutes:

juz dobrze bocius juz juz...kolega zartowal. Tez zauwazylem, ze bociek ostatnio jakis taki inny,przystojniejszy. Wyrobil sie chlopak:D

Noo .. wyrobił się ,zmężniał i zrobił się taki ,taki ...... ech nie powiem jaki , bo jak maxiu to przeczyto to będę mieć sajgon w chaupie.

Ostatnia edycja:
Kurna drugi się odezwoł, a co wy tam na tym śląsku nie wicie co to mózg.
A Ty dziś ni mosz żodnego mecza ;-))

Amortyzatory
Powrót