• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

województwo a śląsk to dwie różne sprawy ...

Dodano po 2 minutes:

jak dla ciebie mieszkaniec śląska to ktoś z Częstochowy ( woj. śląskie ) albo mieszkaniec np Zwardonia ( woj. śląskie ) albo mieszkaniec Sosnowca, Dąbrowy Górniczej ( woj. śląskie ) to nie mam pytań ...

Ostatnia edycja:
czy to się komuś podoba czy nie, jest coś takiego jak województwo śląskie :)

Tyś jest mieszkaniec województwa śląskiego, a nie śląska :D

a ten zapytacz to kolejna zapchaj dziura gdzie każdy normalny co potrafi szukać i myśleć logicznie nie potrzebuje tej strony... :D albo dla kogoś kto nie ma znajomych i nie może z nimi przy piwie i grilu pogadać o pierdołach :D

Ostatnia edycja:
jestem mieszkańcem Dąbrowy Górniczej - Zagłębie
i żaden ze mnie mieszkaniec Śląska
województwa śląskiego owszem - ale Śląska nigdy

Masz poprawiłem. Faktycznie użyłem skrótu myślowego, który mógł zostać źle zrozumiany :)

Oczywiście chodziło mi o województwo Śląskie
--------------------------------------------------------
zapraszam >> http://zapytacz.pl/

się potem dziwić , ze w tv mówią pierdoły że na śląsku w Sosnowcu miał miejsce wypadek ...
jak sami mieszkańcy tegoż regionu jak widać mają kłopot z określeniem swojego położenia ...

się potem dziwić , ze w tv mówią pierdoły że na śląsku w Sosnowcu miał miejsce wypadek ...
jak sami mieszkańcy tegoż regionu jak widać mają kłopot z określeniem swojego położenia ...

Mnie kiedyś rozwalili w familiadzie była babka i przedstawiała rodzinę " Przyjechaliśmy ze śląska ja i mój mąż z Będzina siostra z córką z Zawiercia i kuzyn z Myszkowa "
Polew miołech cało niedziela

Kierowco czarnej 166 na cieszyńskich blachach, który wyprzedzałeś mnie wczoraj, po 15-tej, przy wyjeździe z Goleszowa na Cieszyn.
Niech Ci tłoki jeszcze dzisiaj blok opuszczą, najlepiej w towarzystwie panewek i zaworów, niech Ci rdza ją żre 24/365, żebyś elektryka nie opuszczał przez najbliższe pół roku, niech Ci i....to prawko wezmą najlepiej już jutro rano!!!
To, że wyprzedzasz trzy auta za jednym zamachem to nic, to że robisz to na podwójnej ciągłej to też da się oko przymknąć, to że miałeś na blacie co najmniej 100 w zabudowanym też bym przeżył, ale że matole wyprzedzasz ciąg samochodów w miejscu gdzie jest łuk pionowy i poziomy i nic kompletnie nie widziałeś, czy coś jedzie z naprzeciwka, to życzę Ci tego co napisałem powyżej.
Gdyby jakieś auto jechało, to nie dość że byś zabił siebie i kierowcę auta z przeciwka, to jeszcze pewnie na OIOMIE spotkalibyśmy się wszyscy kierowcy i pasażerowie wyprzedzanych przez Ciebie aut.
Mam nadzieję że ten ostry manewr powrotu na swój pas, po zakończeniu wyprzedzania trzeciego auta, jak już widziałeś że masz ciepło, ale na szczęście nic nie jechało,dał Ci trochę przynajmniej do myślenia w tym Twoim pustym łbie.

Ostatnia edycja:
Witam :)

Pozdrawiam alfaholika, który wczoraj wieczorem zostawił mi klubową wizytówkę za wycieraczką na Niwce w Sosnowcu (czarna 159) :). Jeśli to czytasz i masz ochotę, podbij na PW.

Ostatnia edycja:
Witam chce kupić jakąś 147 w naszym regionie od właściciela co dba o belle mam jedną 159 i chciałem zapodać synowi 147 jakieś propozycje to prosze pisać ozi73

jestem mieszkańcem Dąbrowy Górniczej - Zagłębie
i żaden ze mnie mieszkaniec Śląska
województwa śląskiego owszem - ale Śląska nigdy

To skończ dupcyć gwarą ślunską bo na spotach widać ,że na kopalni ze chłopami ze śląska fedrujesz bo bardziyj ciśniesz śląszczyzną niż połowa ludzi z Piekor:p

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

ma ktoś do załatwienia przegląd :D?
nigdy nie miałem z tym problemów ale ostatnio wzięło mnie aby przyciemnić szyby z przodu i może być problem następnym razem :(

Zbieraj resztki zarcia od poniedzialku i zrob w niedziele danie "przeglad tygodnia"
Z ciemnymi szybami tez mozesz taki przeglad zalatwic
:p

a jo wim kaj po bliski idzie zrobic przeglad nojwiynkszego nawet trupa :)

-bez recznego, bez podbitej LPG, z wybitą przednia szybą, z szybami 100% przyciemnionymi, z lampami dymionymi, nawet roz mi sie udało tam podbic jak przyjecholech uno od znajomego bez prawego błotnika (!) i jak wjechol na szarpaki malo sie nie rozleciol... potem cza bylo go wypychac ze stacji bo juz nie odpolił, ale przeglad przeszol :P za 30zł dodatkowo...

niestety kaj jest ta stacja z racji by jachronicprzed nieuczciwa konkurencjamoga zdradzic ino na SPOTACH pod go sportem :)

To zdradzaj tym burakom co to szrotem zlomem jezdza powodujac niejednokrotnie zagrozenie na drodze i uciazliwosc dla innych...

O ile przymkniecie oka na jakas pierdole itp w miare rozumiem o tyle daleko mi do chwalenia przegladow trupow bo kiedys i ty na takiego trupa mozesz trafic na drodze w roznych sytuacjach

Pozdrawiam ;)

dlatego godom bocian ze moga zdradzic kaj je takowo ino na spocie i ino alfiście :)

bo czesto i alfe coś trapi, no nie godom bo roz kumpela przyjechala zgnitym matizem i nie podbili..
jak pedziol, linka z recznego mogla 5min temu strzelic, szyba od kamyczka moga peknac za winklem ale podłużnica i próg nie zgnije za 15 minut :)

takze wszystko dla ludzi ale z głową !!

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót